Masumlar Apartmanı dizisinin güzel oyuncusu sessiz sedasız evlendi: İlk yorum Ezgi Mola’dan geldi

Geçtiğimiz haftalarda final yapan Masumlar Apartmanı dizisinin sevilen isimlerinden Gizem Katmer, bir süredir birlikte olduğu Güçlü Aydoğdu ile evlendi. Ünlü çifte ilk yorum Ezgi Mola’dan geldi.

22.06.2022-14:16 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-14:16) Masumlar Apartmanı dizisinin güzel oyuncusu sessiz sedasız evlendi: İlk yorum Ezgi Mola’dan geldi

Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran, Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı, geçtiğimiz haftalarda final yaptı. Başarılı dizide Neriman karakterine hayat veren Gizem Katmer, dizinin final yapmasının ardından sevgili sevgilisi Güçlü Aydoğdu ile nişanlanmıştı. Ünlü çift dün gerçekleşen sade bir törenle evlendi.

Masumlar Apartmanı’nın Neriman’ı Gizem Katmer’den mutlu son 

Psikolojik travmalar yaşayan ailelerin hayat hikayesinin anlatıldığı Masumlar Apartmanı dizisinin başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar gibi isimler yer aldı. Dizide Ailenin en küçük çocuğuna hayat veren Gizem Katmer, başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz hafta dizinin final yapmasının ardından sevgilisi ile nişanlanan Katmer, dün düzenlenen törenle Güçlü Aydoğdu ile evlendi. 

Masumlar Apartmanı Neriman

‘Ay benim güzelim’

Dizide Gizem Katmer’in ablasını oynayan Ezgi Mola, genç oyuncunun gelinlikli fotoğrafını paylaşarak, "Ay benim güzelim. Gizem Katmer'im bugün evleniyor. Çok güzelsin canım Gizem" ifadelerini kullandı. 

Masumlar Apartmanı Neriman evlendi

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal