Aslı Bekiroğlu Can Koçkan barıştı mı? Aslı Bekiroğlu ifşacı eski sevgilisi Can Koçkan ile barıştı! ilk görüntüler

Aslı Bekiroğlu magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte Konuşanlar programına konuk olan Aslı Bekiroğlu, önceki yıllarda sevgilisi ile birlikte uygunsuz fotoğraflarının ifşa olması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Can Koçkan ile tekrar barışan Bekiroğlu magazin gündemine bomba gibi düştü.

22.06.2022-11:31 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-11:31) Aslı Bekiroğlu Can Koçkan barıştı mı? Aslı Bekiroğlu ifşacı eski sevgilisi Can Koçkan ile barıştı! ilk görüntüler

Geçtiğimiz yıllarda sevgilisi Can Koçkan ile uygunsuz fotoğrafları sosyal medyada yayınlanan Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz günlerde konu hakkında yaptığı açıklamalarla gündemde uzun süre yer aldı. Yaşadıkları bu olay ardından ilişkilerini sonlandıran Aslı Bekiroğlu ve Can Koçkan 2 yıllık ayrılığın ardından tekrar bir araya geldi. İkili arkadaşlarıyla birlikte Alaçatı’da tatil yapıyor.

Aslı Bekiroğlu Can Koçkan barıştı mı?

İnternette uygunsuz fotoğrafların ifşa olmasıyla uzun bir süre konuşulan Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz aylarda katıldığı Konuşanlar adlı programda konu hakkında açıklamalarda bulundu. Can Koçkan ile oldukça eğlenceli bir ilişkisi olan Aslı Bekiroğlu eğlenceli anlarını da sosyal medyada sık sık paylaşıyordu. 

Aslı Bekiroğlu Can Koçkan Barıştı

İkilinin ayrıldıkları ise sosyal medya hesaplarından kaldırdıkları fotoğraflarla ortaya çıktı. Aileleri tanışan hatta evlenecekleri düşünülen çiftin ayrılık kararı sevenlerini üzdü. Aslı Bekiroğlu ilişkisi hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Sevgi arsızıyım, ilgisiz kalırsam canım sıkılıyor. Bazen hırçın, sevimli ya da küskün olabiliyorum. Can beni anlayışla karşılıyor. Yani o ideal sevgili"

Daha sonra katıldığı programda kötü hikaye olarak adlandırdığı çıplak fotoğraflarının ifşa olması hakkında konuşan Aslı Bekiroğlu, uzun bir süre gündemde yer aldı. Konuşanlar programında Aslı Bekiroğlu, "Buraya gelmeden arkadaşımla konuştuk, kötü hikaye olarak ne anlatabilirim diye. Arkadaşımda dedi yazsınlar internete Aslı Bekiroğlu diye orada her şey çıkıyor" ifadelerini kullandı.

Can Koçkan

Hasan Can Kaya ile arasında geçen konuşmasıyla oldukça dikkat çeken Aslı Bekiroğlu, bu olayın ardından eski sevgilisi Can Koçkan ile sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeye başladı.

Aslı Bekiroğlu Can Koçkan tatilde

Yaklaşık 2 yıldır ayrı olan Can Koçkan ve Aslı Bekiroğlu ikilisi yeniden bir araya geldi. 2 yıllık bir ayrılığın ardından arkadaşları ile birlikte Alaçatı'da tatil yapan çift ilişkilerini tekrardan şans verme kararı aldı. Instagram hesabından eğlendiği anları yayınlayarak ilişkilerine tekrardan başladığını açıklayan Aslı Bekiroğlu, şimdi sevgilisiyle tatil yapıyor.

Aslı Bekiroğlu Can Koçkan Tatilde

Barış Akarsu filminden çekildi

Gündemde sık sık yer alan Aslı Bekiroğlu, Barış Akarsu filminden çekildiğini açıkladı. Filmde Barış Akarsu'nun sevgilisi Zeynep olarak rol alacak olan Bekiroğlu'nun bir röportajda söylediği sözler birçok kişiden tepki almasında neden oldu.Verdiği röportajda Barış Akarsu'nun ölümü hakkında ne düşündüğü sorulduğunda, "Ne yapayım hayatım, başı sağ olsun"demesi üzerine birçok kişi tarafından eleştirildi. Bu olay üzerine Aslı Bekiroğlu, Barış Akarsu projesinden çekildi.

Can Koçkanla Barıştı

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal