Son dakika Türk Telekom'dan kullanıcılarına görülmemiş kampanya! Tarife fiyatlarını düşürecek kampanya: 12 boyunca sadece 45 TL olacak!

Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan vatandaşlara yönelik Türk Telekom'un kampanyası duyuruldu. Peki Türk Telekom kampanyasının detayları neler? Tüm detaylar haberimizde.

09.06.2022-17:02 - (Son Güncelleme: 09.06.2022-17:02) Son dakika Türk Telekom'dan kullanıcılarına görülmemiş kampanya! Tarife fiyatlarını düşürecek kampanya: 12 boyunca sadece 45 TL olacak!

Türk Telekom Ziraat Bankacılığı aracılığıyla emekli maaşı alan vatandaşlara çok avantajlı bir kampanya oluşturdu. Peki kampanyanın şartları neler? Kampanyadan kimler faydalanabiliyor? Türk Telekom kampanyası ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türk Telekom kampanyası

Türk Telekom, Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan emekli vatandaşlara yönelik 750 tek yön dakika, 750 SMS, 5 GB internet ve Türk Telekom'a sınırsız arama kampanyası oluşturdu. 12 ay Türk Telekomlu kalma sözüne bu paket 45 TL'ye alınabilecek. Ziraat Bankası paketi satın almak isteyenlerin en yakın Türk Telekom şubesine kimlikle birlikte giderek bir aşım ücreti ödemeden başvurabileceklerini duyurdu.

Emeklilere özel indirim

Kampanyadan Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan vatandaşlar yararlanabilecekler. Tür Telekom hattından ZIRAAT boşluk T.C. kimlik numarası yazıp 5555'e SMS atarak kampanyaya başvurulabiliyor. Kampanya içerisinde 750 dakika, 750 SMS ve 5 GB internet sunuluyor. Eğer taahhütsüz olarak gelen müşteriler olursa ya da numara taşıma ve faturasız tarifeden faturalıya geçen müşteriler için paket KDV ve ÖİV dahil olarak 75 TL olacak. Türk Telekom faturalı tarifesinden geçiş yapmakta olan müşteriler ise pakete 90 TL ödeyecekler. Sabit olarak aylık tarife ücretlerine ise 30 TL indirim yansıtılacak. Eğer Ziraat Bankası duyurusuna göre vatandaşlar kampanyaya 12 ay pakette kalma sözü verirlerse 45 TL'den faydalanabilecekler.

Kampanya ayrıntıları

12 fatura dönemi boyunca bahsedilen kampanyada kalma sözü veren vatandaşlar için tarife 60 TL olacak. Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı almakta olan vatandaşlar kimlikleriyle Türk Telekom'a numara taşırlarsa ya da Türk Telekom faturasız hatlardan Ziraat Emekli kampanyasından yararlanan 3 müşteri, Türk Telekom faturalı hattan Ziraat Emekli paketine başvuran bir müşteri emeklinin artısı Ziraat'te Türk Telekom paketinden faydalanabilecekler. Bu şekilde 12 ay pakette kalmayı taahhüt etmiş olacaklar. Eğer hat iptal olursa ya da herhangi bir geçiş yapılırsa paket iptal edilir.

12 ay kampanyadan faydalanma sözü veren müşterilerin emekli maaşlarını Ziraat Bankası'ndan alıyor olmaları gerekiyor.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal