İyilik yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İyilik yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İyilik 7.bölüm fragmanı

Hem oyuncularıyla hem de konusuyla çok konuşulan İyilik dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Senaryosu ile izleyenlerin dikkatini çeken dizi 7. bölümü ile ekrana gelecek. Her bölümde farklı bir heyecan yaşanırken yeni bölümde neler olacağı da merak uyandırıyor. İyilik 7. bölüm fragmanı yayınlandı.

09.06.2022-16:50 - (Son Güncelleme: 09.06.2022-16:50) İyilik yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İyilik yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İyilik 7.bölüm fragmanı

Ekranların sevilen dizisi iyilik FOX TV ekranlarında her Cuma yer alıyor. Oyuncu kadrosu ile çok konuşulan dizinin konusu da oldukça dikkat çekiyor. Aşklara ihanete tanık olduğumuz iyilik dizisinin 7.bölüm fragmanı yayınlandı.

İyilik son bölümde neler oldu?

Sinan Damla’yı kıs arkadaşı olarak yemeğe getirirken Neslihan ve Murat bu duruma çok şaşırır. Murat’a olan aşkından her yolu deneyen Damla bu kez de Sinan’ı kullanarak Neslihan ve Murat’ı ayırmaya çalışır. Ancak işler Damla’nın istediği gibi ilerlemez ve Neslihan Damla’yı kendi tuzağında boğar. Damla ile Sinan’ı bir arada göremeye tahammül edemeyen Murat ise evliliğin olmaması için her yolu dener. Murat’ın yaptığı son hareket herkesi şoke eder.

İyilik 7. Bölüm

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal