Singapur'da Gizemli Güneş Halesi Görüldü

Singapur'da gökyüzünde 2020'den bu yana ikinci kez bir güneş halesi görüldü.

11.09.2021-17:51 - (Son Güncelleme: 12.09.2021-10:54) Singapur'da Gizemli Güneş Halesi Görüldü

Singapur'da gökyüzünde 2020'den bu yana ikinci kez bir güneş halesi görüldü. İki yıl içinde ikinci kez görülen güneş halesi, sosyal medyada dikkat çekti. Twitter üzerinden esprili bir yaklaşımla yaşananların kıyamet olup olmadığını sordu.

Salı günü öğle saatlerinden Singapur halkı karşılaştıkları güneş halesi ile şaşkınlığa uğradı. Güneşi çevreleyen büyük bir haklayla karşılaşan Singapur halkı bu manzara karşısında şaşkınlıklarını Twitter üzerinden dile getirdiler. 

KIYAMET YORUMU GELDİ

North London Collegiate School paylaştığı tweet'te ''Bugün spor sahamızdan dikkat çekici bir güneş halesi gördük. Güneşi çevreleyen soluk renkli halkalar, ışığın nispeten açık hava koşullarında yüksekte bulunan bulutlardaki buz kristallerinde kırılmasıyla oluşuyor. Singapur'da alışılmadık bir manzara'' ifadelerine yer verdi.

BÜYÜK DEĞİŞİMİN İŞARETİ

Twitter'da başka bir kullanıcı ise Afrika mitolojisine dayanarak bu manzarayı "önümüzdeki büyük değişimin işareti” olarak nitelendirdi.

GEÇEN YIL DA GÖRÜLMÜŞTÜ

Bu olay Singapur'da iki yıl içinde görülen ikinci güneş halesi. Son görülen güneş halesi geçen yıl aynı ayda, 22 Eylül'de oluşmuştu. Tampines, Simei ve Ubi gibi yerlerde öğle saatlerinde görülmüştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal