Sinan Bakış: 'Süper Lig'den Teklif Gelirse Değerlendiririm'

Admira Wacker'da bu sene gösterdiği performansla dikkat çeken forvet oyuncusu Sinan Bakış, özel açıklamalarda bulundu.

07.03.2020-10:41 - (Son Güncelleme: 07.03.2020-10:29) Sinan Bakış: 'Süper Lig'den Teklif Gelirse Değerlendiririm'
Futbol hayatını Avusturya takımlarından Admira Wacker'de devam ettiren Sinan Bakış, kariyer planlarıyla alakalı konuştu.

Türkiye'de daha önceden Kayserispor ve Bursaspor'da top koşturan 25 yaşındaki futbolcu, 2018 yazında Admira Wacker'e transfer olmuştu.

Geçen sezon Avusturya takımında çıktığı 29 resmi karşılaşmada 5 gol kaydeden Sinan, bu sezon ise şu ana kadar oynadığı 20 karşılaşmada attığı 11 golle dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

Özel açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki futbolcu formunu devam ettirmek için çok çalıştığını vurgularken, "Kendimi gün geçtikçe daha da geliştiriyorum. Bu sezon özel yaşantıma ve beslenmeme dikkat ediyorum. Bunun yanı sıra düzenli forma giydiğim için, gol yollarında sıkıntı çekmiyorum." ifadelerini kullandı.

"İki büyük hedefim var"

Sinan Bakış, kariyer planlarından ise şu şekilde bahsetti: "İki tane büyük hedefim var. Birincisi A Milli takım forması giymek, ikincisi üst düzey bir ligde futbol oynamak. Bunun yanı sıra Şampiyonlar Ligi’nde de çok oynamak istiyorum."

"Süper Lig'den teklif alırsam değerlendiririm"

Golcü futbolcu, Süper Lig takımlarından teklif alması durumunda bunu değerlendirip değerlendirmeyeceği konusundaki soruya da şu şekilde cevap verdi: "Hedefim Avrupa’da kariyerimi devam ettirmek. Genç yaşımda Kayserispor ve Bursaspor’da Süper Lig tecrübesi yaşadım. Süper Ligden teklif gelirse değerlendiririm."

"Eğer Milli Takım'a çağrılırsam..."
Daha önceden Türkiye'nin U21 ve U20 ekiplerinde ter döktüğünü söyleyen Sinan, Milli Takım'da oynamanın en önemli planlarından birisi olduğunu tekrar ederken, şu şekilde konuştu: "Henüz kimseyle bir görüşmem olmadı. Eğer milli takıma çağrılırsam benim için büyük bir onur olur."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal