Şevval Sam ‘Yasak Elma’ Ayrılığı Hakkında İlk Kez Konuştu!

Geçtiğimiz akşam Cihangir’de objektiflere yansıyan Şevval Sam ile annesi Leman Sam, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

23.10.2020-17:37 - (Son Güncelleme: 23.10.2020-17:34) Şevval Sam ‘Yasak Elma’ Ayrılığı Hakkında İlk Kez Konuştu!

Şevval Sam’ın oğlu Emir Tarık Tekin, ‘Sadakatsiz’ dizisinde Selçuk karakterini canlandırıyor. Dizide Caner Cindoruk’un canlandırdığı ‘Volkan’ karakterinin ‘bir insan iki kişiyi aynı anda sevebilir’ cümlesi tartışma konusu olmuştu. Bu konu hakkındaki düşünceleri merak edilen Şevval Sam, ‘Bu konuyla ilgili fikir söylemeyeceğim, magazine girmiyorum’ diyerek soruyu cevaplamaktan kaçtı.

O sırada kızının yanına gelen Leman Sam ise; ‘Hiç haberim yok o polemiklerden. Kızım linkini gönderdi, izledim ve onunla çok gurur duydum.’ dedi. Muhabirlerin ‘Sizce bir erkek iki kadını aynı anda sevebilir mi?’ sorusuna Leman Sam, ‘Her şey oluyor bu hayatta’ diyerek cevap verdi.

Fatih Aksoy imzalı ‘Yasak Elma’ dizisinde, kadronun yavaş yavaş dağılması dikkat çekmişti. Bu ayrılıkların sebebi sorulunca Sam, ‘Bizim setimiz her şeye rağmen herkesin profesyonelce işini yaptığı çok tatlı bir set. Ayrıca özellikle güçlü kadınların var olduğu bir set. Yapımcımız Fatih Aksoy ve senaristler böyle karar vermişler, biz de son dakika öğrendik.’ dedi.

Aynı zamanda Talat Bulut, dizideki rol arkadaşı Nesrin Cavadzade’nin evleneceğini ilk kez açıklamıştı. Bu evlilik haberini duyduğunda şaşırdığını belli eden Sam, ‘Biz bir araya geldiğimizde pek magazin konuşmuyoruz. Hiç haberim yok, ilk defa sizden duyuyorum’ dedi. ‘Yakın arkadaşı olarak size söylemiştir belki’ denilince başarılı oyuncu, ‘Ne kadar ayıp. Bilsem bile niye böyle bir şeyi söyleyeyim? Arkadaşım size söylemediyse ben niye size söyleyeyim? Ama gerçekten bilmiyorum’ şeklinde karşılık verdi.

Öte yandan gazetecilerin ‘Arabanızın tekerleği patlasa kendiniz değiştirebiliyor musunuz?’ sorusuna Şevval Sam, ‘Değiştiririm, patladı değiştirdim onu söyleyebilirim. Yeni nesil arabalarda başka şeyler oluyormuş ama ben hala klasikçiyim’ yanıtını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal