Sergen Yalçın Kadro Kurmakta Zorlanıyor

Spor Toto Süper Lig'in 32. Haftasında Kasımpaşa deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş'ta eksik oyuncular bir yenisi daha eklendi. Teknik Direktör Sergen Yalçın, maç kadrosunu oluşturmakta zorlanıyor.

02.04.2021-17:22 - (Son Güncelleme: 02.04.2021-17:22) Sergen Yalçın Kadro Kurmakta Zorlanıyor

Lider Beşiktaş, bu hafta karşı karşıya geleceği Kasımpaşa karşılaşması öncesi kara kara düşünüyor. Sarı kart cezalısı olan Rachid Ghezzal'ın yanı sıra milli takımlarda koronavirüs test sonuçları pozitif çıkan Dorukhan Toköz ve Cenk Tosun'un kadroda yer alamaması Beşiktaş'ı derinden etkilemişken, Bosna Hersek milli takımında sakatlanan Ajdin Hasic'de eklenince siyah beyazlılar epey zorlandı. 

Eksikler Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ı düşündürürken eksik isimlere takımın golcüsü Vincent Aboubakar ve Bernard Mensah'ta eklenince, Sergen Hoca'nın elindeki oyuncu sayısı iyice azalmış oldu.

Kasımpaşa karşılaşmasında hücüm hattında Cyle Larin'i değerlendirecek olan Beşiktaş, Nkoudou ve Adem Ljajic'i kanatlarda değerlendirmeyi düşünüyor.

Orta sahada ise Josef de Souza, Atiba Hutchinson ve Oğuzhan Özkayup'un görev yapması beklenirken teknik heyeti en çok düşündüren olaylardan bir diğeri ise 3 oyuncusunun Aytemiz Alanyaspor karşılaşması öncesi moralleri bozuyor.

Spor Toto Süper Lig'de 3'er sarı kartı bulunan Beşiktaşlı oyuncular Josef de Souza, Valentin Rosier, Cyle Larin ve Necip Uysal için Beşiktaş yönetimi uyarılarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal