Sergen Yalçın: 'Bu Olay Bizleri Çok Yıprattı'

Beşiktaş’ta teknik patron Sergen Yalçın, Başkan Ahmet Nur Çebi ve bazı idarecilerin coronavirüse yakalanmasının kendilerini çok üzdüğünü belirtti.

16.05.2020-11:22 - (Son Güncelleme: 16.05.2020-11:20) Sergen Yalçın: 'Bu Olay Bizleri Çok Yıprattı'

Kontratları sona erecek olan Gökhan Gönül ve Caner Erkin ile opsiyonunun kullanılıp kullanılmayacağı merak konusu olan Necip için olumsuz bir düşüncesinin olmadığını ifade eden Sergen Yalçın, kararını liglerin bitirilmesi sonrası vereceğini belirtti.

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin de içinde olduğu 9 kişinin yeni tip coronavirüs (Covid-19) testinin pozitif olmasının ardında Beşiktaş’ta gündem bir anda değişirken teknik adam Sergen Yalçın hem yol haritaları hem de kulüpteki gelecekleri merak edilen futbolcuların durumu ile alakalı olarak önemli açıklamalar yaptı.

TESTTEN SONRA KARAR VERİLECEK

Öncelikle normal durumda takımı bugünden beri 3 günlük kampa almayı amaçlayan Yalçın coronavirüs sebebiyle şoke olduklarını belirtirken, gelecek hafta çarşamba gününe kadar bütün idmanları iptal ettiklerini ve çarşamba günü genel bir testte tabii tuttuklarını sonra idman programına karar vereceklerini aktardı.

'CORONA KONUSU ÇOK YIPRATTI'

47 yaşındaki hoca, ellerinde olan sağlam futbolcularla yola devam etme kararı üzerinde durduklarını ifade ederken, “Ülkelerinden dönüşte Güngören’de bakanlığa ait yurtta karantinada bulunan beş arkadaşımız da aramıza katılacak. Hem teknik hem de fizik olarak oyuncuları hazırlama konusunda plan ve programlarımız hazır ancak bizi en çok üzen olay başkanımız Ahmet Nur Çebi, yöneticilerimiz Mesut Urgancılar, Fatih Avşar ve diğer arkadaşlarımız ile çalışanlarımızın coronavirüs testlerinin pozitif çıkması. Bu olay bizleri gerçekten çok yıprattı. Bazı oyuncularımızın da coronavirüs ile ilgili olarak yaşadıkları stresi asgariye indirmeye çalışıyoruz” dedi.

'ŞU AN NEGATİF BİR DÜŞÜNCEM YOK'

Siyah- beyazlı kulübün teknik direktörü, kontratı sona erecek olan ve Fenerbahçe’nin gündeminde oldukları öne sürülen Gökhan Gönül ve Caner Erkin ile kulübün emektarı Necip Uysal’ın durumuyla alakalı olarak da açıklamalar yaptı. Yalçın; Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Necip Uysal ile alakalı kararı da haziran ayında sürdürecek 8 karşılaşma sonrası vereceğini belirtirken, “Şu an elimizdeki mevcut kadrodaki tüm oyunculardan benim hiçbirisi ile ilgili olumsuz düşüncem yok. Bu nedenle şu anda Gökhan, Caner, Necip’ten memnunum” şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal