Sefirin Kızı 36. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Sefirin Kızı 35. Son Bölümde Neler Oldu?

Ekranların sevilen dizisi Sefirin Kızı dün akşam yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yayınlanan 35. bölümünden sonra gözler yeni bölümüne çevrildi. Peki Sefirin Kızı 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

12.01.2021-12:24 - (Son Güncelleme: 12.01.2021-12:10) Sefirin Kızı 36. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Sefirin Kızı 35. Son Bölümde Neler Oldu?

Star TV'nin sevilen yapımlarından biri olan Sefirin Kızı, dün akşam 35.bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciler son bölümünün ardından yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmadığını araştırmaya başladı. Sefirin Kızı dizisinin 36. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.


SEFİRİN KIZI 36. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sefirin Kızı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

https://www.haber365.com.tr/sefirin-kizi-dizisindeki-o-hata-izleyicinin-gozunden-kacmadi-g53102.html

SEFİRİN KIZI 35. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sefirin Kızı dizisinin 35. son bölümünde; Sancar hapishaneye giriyor, Nare ve Gediz ise Sancar'ı kurtarmaya çalışıyor. Gediz, Sancar için katil olmayı göze alır. Bu iki sadıç arasında bir şeyleri tamir etmeye yetecek mi? Sancar, Gediz’i affedecek mi?

Dğer yandan, Kahraman’ın sorduğu “Bundan sonra özgür bir yarıcının oğlu mu olacaksın yoksa mapus bir Sancar Efe mi?” sorusuna Sancar’ın cevabı nettir; 'Mapus bir Sancar Efe”. Ancak Nare’nin de cevabı nettir; 'Özgür bir yarıcının oğlu.' Sefirin Kızı merakla beklenen 36. bölümüyle haftaya izleyicinin karşısında olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal