'Şampiyon Olmak İstiyoruz'

Bursaspor’un tecrübeli isimlerinden Özer Hurmacı, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

07.02.2020-17:31 - (Son Güncelleme: 07.02.2020-17:28) 'Şampiyon Olmak İstiyoruz'

Bursaspor’un tecrübeli isimlerinden Özer Hurmacı, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte o açıklamalar:

Bursaspor, formasının ve armasının büyüklüğü tavla oynarken bile kazanmak mecburiyetindedir. 3 puan maçına daha çıkacağız. Bizim için her maç final. Son 14 maç da böyle olacak. Osmanlıspor, belki bize karşı biraz daha defans yapan ekip olacak. Sonrasında Adana Demir ve Erzurum gibi zorlu iki tane mücadeleye gireceğiz. Hem ligin kadro ve oyun anlamında bizimle birlikte en iyi takımlarından bir tanesi. Orada da iki tane final maçı bizi bekleyecek.

Kafa olarak bunlara hazır olursanız, sahada hepsine cevap verebilirsiniz. Biz de takım olarak buna hazır olmamız gerekiyor, bu yönde çalışmamız gerekiyor. Maç ayırt etmeksizin artık bütün maçları final havasında yaşamalıyız. Bu son olayın bizim için büyük ders olacağını umut ediyorum. İnşallah 14 maçımıza da final olarak baka baka sezon sonuna kadar bu bayrağı götürüp, dikmemiz gerekiyor.

Cezalı olabiliriz, sakat olabiliriz, ama burada 27-28 tane değerli futbolcu var. Kadromuzdaki futbolcuların hepsi biribirinden yetenekli, karakterli, özverili oyuncular. Hocamız kime şans verirse versin, biz her türlü oynayan, oynamayan olarak o maçı takım halinde kazandırması gerekiyor. Biz burada tenis oynamıyoruz, futbol oynuyoruz. Futbol bir takım oyunu. Bursaspor’un futbolcuları, o takım içerisindeki göstereceği arkadaşlıkla, mücadeleyle, oyunla o maçı kazanması gerekiyor. O yüzden böyle şeylere fazla takılmak gerekmiyor. Birbirinden değerli takımda futbolcular var

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal