Sakarya’dan Kötü Haber Geldi! Yüzdüğü Nehirde Akıntıya Kapılan Emirhan Henden'in Cansız Bedeni Bulundu

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, talihsiz bir olay meydana geldi. Henüz 20 yaşındaki Emirhan Henden akıntıya kapıldığı nehirde cansız bedeni bulundu. Henden'in ‘Arkadaşlar ben gidiyorum hakkınızı helal edin’ sözü yürekleri dağladı.

09.07.2021-15:19 - (Son Güncelleme: 09.07.2021-16:06) Sakarya’dan Kötü Haber Geldi! Yüzdüğü Nehirde Akıntıya Kapılan Emirhan Henden'in Cansız Bedeni Bulundu

Talihsiz olay, 3 Temmuz tarihinde Sakarya’nın Karasu ilçesi Adatepe Mahallesi'nde gerçekleşti. Henüz 20 yaşında olan genç Emirhan Henden, Sakarya Nehri'nin karşısında yer alan hayvanlara yem vermek için botu kullanmak istedi. 

ARKADAŞLARI VİDEO ÇEKTİĞİ SIRADA ‘BEN GİDİYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN’ DEDİ 

Genç çocuk Henden, cep telefonu ile kendisini o esnada çekmekte olan arkadaşlarına videoda hissediyormuş gibi ‘Arkadaşlar ben gidiyorum hakkınızı helal edin’ demesinin ardından botun yanına gitmek için suya girip yüzmeye başladı. O esnada çıkan akıntıya kapılan Emirhan Henden geçen zamanın ardından ortalıktan kaybolmaya başladı.

EMİRHAN’IN CESEDİ SU ÜSTÜNDE GÖRÜLDÜ

Genç Emirhan’ı çeken arkadaşları durumu hemen ekiplere haber verdi. Gelen ihbarın üzerine bölgeye gelen ekipler hemen arama çalışması başlattı. AFAD, Jandarma Arama Kurtarma, dalgıç polisler, arama kurtarma ekipleri, vatandaşlar ve ilçedeki tekne sahipleri arama çalışmalarına destek verdi. Genç Emirhan'ı bulmak için mahalle sakinleri sabahın erken saatlerinde çalışmalara devam ederken, tahmini 13 kilometre uzaklıkta Hürriyet Mahallesi istikametinde gencin cesedi su üstünde görüldü.

GENÇ EMİRHAN’IN CANSIZ BEDENİ EKİPLER TARAFINDAN BOTA ALINDI

Genç çocuk Emirhan'ın cansız bedeni kurtarma ekipleri tarafından bota alınarak kıyıya çıkarıldı. Ceset morga kaldırıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal