Şahıs 46 film konusu ve oyuncuları

Yerli gerilim filmlerinden olan Şahıs 46, 2019 yılında beyaz perde de yerini alırken izleyiciler tarafından da yoğun ilgi görmektedir. Günümüzde hala izlenmek için tercih edilen Şahıs 46 filmi konusu ve oyuncu kadrosuyla merak edilmektedir. Şahıs 46 filminin fragmanını izlemek isteyenler haberimize göz atabilir. İşte, Şahıs 46 film konusu ve oyuncuları...

30.06.2022-09:18 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-09:18) Şahıs 46 film konusu ve oyuncuları

Şahıs 46 filminin yönetmen koltuğunda oturan isim Çağatay Düz ve Ede Demirbüken olurken oyuncuları da bir hayli merak konusu olmaktadır. Türk yapımı olan Şahıs 46 filmi işlediği kouyla ilgi görmeye hala devam etmektedir. Şahıs 46 film konusu nedir? Şahıs 46 film oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar haberimizde yer almaktadır.

Şahıs 46 film konusu

3 arkadaşın festivale gitmek için düştüğü yollarda başına gelenler izleyicilerle paylaşılmaktadır. iki kız ve bir erkekten oluşan 3 kişilik grup keyifli yolculuk yapmak üzere müzik festivaline gitmeye hazırlanır. Arkadaş grubunu festivale gidebilmek için otostop yapmaya başlarlar ve karşılarına bir çift çıkar. Çiftin kabul ettiği arkadaş grubuyla beraber yapılan yolculuk esnasında ıssız bir alanda araba bozulur ve yardım bulmak için gezintiye çıkan gençler bir ev görür. Ev sahibi arabaları bozulan gençler evinde ağırlamak ister akşam yemeği sofraları kurulur ve keyifli vakit geçirilir. Hava kararmadan arabanın yanına dönmek isteyen gençleri yaşlı kadının göndermeye hiç niyeti yoktur.

Şahıs 46 film konusu

Şahıs 46 film fragmanınını izlemek isteyenler https://www.youtube.com/watch?v=sVrjPutEOm8 bu adres üzerinden ulaşabilirler.

Şahıs 46 film oyuncuları

Gerilimin yüksek olduğu film de rol alan oyuncular Hüseyin Ezgi Taşkın, Melis Tamtaş, Ramazan Mert Durak, Melisa Akpolat, Ata Cücen, Irmak Lüleci gibi yetenekli isimlerdir. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal