Çocuklardaki Alerjiye Tedavi Müjdesi

Alerjik sorun yaşayanlara müjdeli haber geldi! Artık alerjik sorunu olan çocukların ebeveynleri rahat bir nefes alabilir. Son 50 yılda geliştirilen alerji tedavisinin başarı oranı oldukça yüksek.

20.09.2020-13:33 - (Son Güncelleme: 20.09.2020-18:02) Çocuklardaki Alerjiye Tedavi Müjdesi

Özellikle çocuklardaki alerjinin çözümünün çok da uzakta aranmasına gerek yok. Alerjik problemler ile ilgili önemli açıklama Çocuk Sağlığı Uzmanı Uzman Dr. İhsan Başpınar ve GETAT Uzmanı Uzman Dr. Hatice Yoldaş'tan geldi.

Çoğunlukla mevsim geçişleri yaşanan dönemlerde çocukların alerjilerinin artması üzerine ailelerin dertleri büyüyor. Çocuklarda görülen astım, alerji, romatizmal hastalıkların artış gösterdiği mevsim geçişleri, ebeveynlerin çözüm arayışına girmesine sebep oluyor. Alerjik hastalıkların tedavisinde ise son yıllarda yaygınlaşan bir yöntem bulunuyor. Bu tedavi yöntemi ise kişinin kendi kanı kullanılarak yapılıyor.

Tedavi hakkında Uzman Dr. İhsan Başpınar, Avrupa'da 300 yıldır bilinen bu yöntemin, son 50 yılda geliştirilerek başarıyla uygulandığını belirtti. Astım, alerji, egzema atompik dermatik, alerjik ürütiker, saman nezlesi gibi hastalıklarda oldukça olumlu etkisi olan bu yöntem hakkında Başpınar, yöntemin basitliğini de dile getirerek, ‘Buradaki amaç bağışıklık sistemini uyararak hastalıkların sıklığını azaltmaktır. Yöntem basit. Hastadan alınan kana serum ve saf su katılıyor. Hastaya yeniden enjekte ediliyor. Yaklaşık olarak 21 küre kadar yapılabiliyor. 5 kür ile 21 kür arasında değişmekte. Etkisi de üçüncü haftadan sonra başlamaktadır’ açıklamasını yaptı.

Tedavinin alerjiyi ve besin duyarlılığını yüzde doksan oranında başarıyla iyileştirdiği tespit edilmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal