Adetliyken Denize Girmek

Adetliyken Denize Girmek, Adetliyken Denize Girmek Sakıncalı Mı, Adetliyken Denize Girmek İçin Ne Kullanılır, Adetliyken Tampon Kullanarak Denize Girmek Mümkün Mü haberimizde.

08.05.2018-17:56 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-17:42) Adetliyken Denize Girmek

ADETLİYKEN DENİZE GİRMEK SAKINCALI MI?

Üreme çağındaki tüm kadınlar her ay yumurtlama dönemini takiben adet kanaması yaşıyor. Sağlıklı olmanın bir göstergesi olan bu kanamalar bazı günler hayatımızı olumsuz etkiler. Bu dönemde kadınlar her an her istediği kıyafeti rahatlıkla giyemez. Özellikle de deniz sezonunun açıldığı yaz aylarında en büyük sorundur. Adet kanaması yaşanırken denize girilebilir ancak bir takım önlemler alınarak.

ADETLİYKEN DENİZE GİRMEK İÇİN NE KULLANILIR?

Adet kanaması olduğu dönemde eğer kadın pedlerinden kullanıyorsanız, pedle denize girmeniz çok da doğru olmayacaktır. Pedler pamuklu bir yapıya sahip olduğundan deniz ya da havuza girdiğinizde hem çirkin bir görüntü oluşturacak hemde sağlıksız bir durum ortaya çıkacaktır.

ADETLİYKEN DENİZE GİRMEK TAMPON KULLANARAK MÜMKÜN MÜ?

Eğer tampon kullanıyorsanız bu yöntem çok kolay ve sağlıklı olacaktır. Öncelikle tampon dışarıdan belli olmadığı ve dışa sızıntı yapmadığı için görüntü açısından sorun yaşanmanızı engeller.

Tampon kullanıldığında deniz suyunun adet kanı ile birleşip üreme yolarına ulaşması riski de düşük olacaktır.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal