Saadet Partisi'nden Tüm Siyasi Partilere İlginç Çağrı!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, bütün siyasi partilerin İstanbul il başkanlarına seslendi.

03.12.2018-15:49 - (Son Güncelleme: 03.12.2018-16:05)

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, bütün siyasi partilerin İstanbul il başkanlarına seslendi. İstanbul'un sıkıntılarını gidermek için seslenen Sevim, 'İstanbullular gibi bizde koşar adımlarla metrobüs durağına koşalım. Oturabilmek şöyle dursun, kendimizi metrobüsün içine atabilmek için yarışalım.' ifadelerini kullandı.

'SIKIŞ-TIKIŞ YOLCULUK YAPALIM'

Elde edilen bilgilere göre, 'Buradan İstanbul'u idare edenlere ve tüm siyasi partilerin İstanbul İl Başkanlarına açık çağrımızdır' diyen Sevim şöyle konuştu:

'Gelin sizleri, Cevizlibağ'da ki İl Başkanlığı'mızda misafir edelim. Kahvelerimizi içelim ve İstanbul'u konuşalım. Saatler iş çıkışına denk geldiğinde, İstanbullular gibi bizde koşar adımlarla metrobüs durağına koşalım. Oturabilmek bir kenara dursun, kendimizi metrobüsün içine atabilmek için yarışalım. Sıkış-tıkış bir ortamda yolculuk yapalım. Biz de nefes bile almakta zorlanalım.'

'İSTANBULLUNUN ÇİLESİNE SİZ DE ORTAK OLUN'

Sevim en son, 'Bunu yapalım ki, İstanbullunun çilesine siz de ortak olun. Bunu yapalım ki, ulaşımın sadece çakarlı ve alttan ısıtmalı araçlarla sağlanmadığına siz de vakıf olun. Bunu yapalım ki, şehrin makam odalarından yönetilemeyecek bir yer olduğunun siz de farkına varın.' dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal