Rüyada Ispanak Görmek

Rüyada ıspanak görmek, görülen mevsime göre farklı tabir edilir. Eğer yetiştiği mevsimde yani kış mevsiminde görüldüyse hayırlı, yaz mevsiminde görüldüyse hayırsız olarak tabir edilir.

03.07.2020-13:52 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-16:33) Rüyada Ispanak Görmek

Rüyada görülen ıspanağın çiğ ya da pişmiş olması da farklı yorumlanmasına sebep olur. Çiğ ıspanak görmek sağlık, sıhhat, zindelik anlamına gelirken; pişmiş ıspanak görmek hastalığa, bezginliğe, yorgunluğa işaret eder.

Rüyada Ispanak Yediğini Görmek

Rüyada ıspanak yemek; hasta kişi için sağlığına kavuşmaya, hamile kadın için erkek çocuk doğurmaya, iş arayan kişi için yeni bir iş sahibi olmaya işarettir.

Yenilen ıspanağın tadı güzelse, aile içinde bereketin, geçimin, huzurun olacağına; tadı acı yahut da kötü ise tartışmanın, huzursuzluğun ve sıkıntının olacağına dalalet eder.

Rüyada ıspanak yemeği görmek, aile içinde yaşanılan tatsızlığın, sıkıntının, huzursuzluğun artık son bulacağına ve özlenen huzurlu günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada Ektiğini Görmek

Rüyada tarlaya ya da bahçeye yahut da saksıya ıspanak ektiğini gören kişi yeni ve güzel girişimlerde bulunacak demektir. Bu kişi eğer çiftçi ise bu yılki kazancı çok güzel olacaktır. Eğer iş arayan biri ise yeni bir işe güzel adım atacak demektir.  

Rüyada ıspanak ekimi, yaşanılan ülke için sağlık, bolluk, bereket demektir.

Rüyada Pazarda Ispanak Sattığını Görmek

Bir kişi kendini rüyada pazarda ıspanak satarken görüyorsa, o kişi toplum içinde sevilen bir kişi olacak demektir. İnsanlar arasında adaleti sağlamaya ve hakkaniyetli davranmaya çalışan bir insanı temsil eder.

Rüyada ıspanak görmek, bazen de aileye yeni katılacak bir bebeğe işaret eder. Ispanağın yaprakları canlı ve taze ise bu doğacak olan çocuğun sağlıklı bir erkek çocuğu olacağı anlamına gelir. Eğer ıspanağın yaprakları solmuş ve buruşmuş ise hamile olan kadın zor bir süreçten geçtikten sonra bebeğini kucağına alacak demektir.

Rüyada Ispanak Satın Aldığını Görmek

Rüyada ıspanak satın alan bir kişi, başına gelen tüm olumsuzluklara rağmen ayakta durmaya çalışan birine işarettir. Bu kişi sağlık sorunu yaşıyor olabilir, maddi sıkıntı yaşıyor olabilir; fakat kendine ve Allah'a olan inancıyla, bu zorlukların üstesinden gelip güzel günlere kavuşacağı anlamına gelir.

Rüyada Ispanağı Çöpe Attığını Görmek

Rüyada ıspanağı çöpe atmak ya da çöpe atılmış bir ıspanak görmenin yorumu, ıspanağın durumuna göre değişir. Eğer çöpe atılan ya da çöpte görülen ıspanak diri taze güzel yapraklı bir ıspanaksa, bu rüyayı gören kişinin, etrafını üzdüğü sıkıntıya soktuğu ve kendisini de çevresini de mutsuz ettiği düşünülmektedir. Ama eğer çöpe atılan ya da çöpte görülen ıspanak, buruşuk, solmuş ve çürükse yaşanılan sağlık sorununun ortadan kalkacağına, hasta olan kişinin sıhhat bulacağına; ferah günlerin yaklaştığına işaret eder.

Rüyada ıspanak görmek, bazı tabircilere göre de kısa süreli de olsa yaşanılacak bir sağlık sorununa işaret eder.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal