Rüyada Yağmur Altında Islandığını Görmek Ne Demektir?

Rüyada ıslanmak, hangi durumda görülürse görülsün çok hayırlıdır. Su, temizlik bereket ve ferahlık anlamına gelmektedir. Bu sebeple suyun tüm vücuda temas etmesi ve ıslanmak sağlık, bereket ve huzur olarak yorumlanır.

03.07.2020-13:34 - (Son Güncelleme: 31.12.2021-17:46) Rüyada Yağmur Altında Islandığını Görmek Ne Demektir?

Islandığını gören kişi Allah'ın rahmetine mazhar olur. Var olan bütün sıkıntılarından kurtulup ferahlığa kavuşur. Diyanet de rüyada yağmur görmenin mutluluk ve huzur anlamına geldiğini dile getirmektedir.

YAĞMURDA ISLANMAK

Yağmur rahmettir. Dolayısıyla rüyasında yağmur altında kalıp ıslandığını gören kişi, hayırlı kısmetlerle ve onu mutlu edecek haberlerle karşılaşacaktır. Yağmurda ıslanan kişinin, kendini korumak için bir yer araması ise karşısına çıkan nasipleri ve fırsatları, dikkatsizliği ve önyargıları yüzünden görmediği ve elinden kaçırdığı anlamına gelmektedir.

Rüyada ıslanmak, bazen de kişinin gözünün önünde duran fırsatları çok yakın zamanda fark edecek olması anlamına gelir.

HAVUZA DÜŞÜP ISLANMAK

Rüyasında havuza düşüp ıslandığını gören kişi, hiç kimsenin yardımı ve desteği olmadan kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan ve çabalayan bir kişinin artık güzel kısmetler ile ve başarılarla karşılaşacağı anlamına gelmektedir.

Havuza düştüğünü gören rüya sahibi, uzun zamandır yaptığı çalışmaların sonucunu hak ettiği şekilde alacağına ve güzel bir başarı elde edeceğine işarettir.


ISLANDIKTAN SONRA KURULANMAK

Rüyada ıslak haldeyken kurulanmayı tercih eden kişi, elindeki fırsatları kaçıran ve daha sonra pişmanlık duyan kişi anlamına gelir. Gerek iş gerek aile hayatında, dik başlılık yaparak, kimseyi dinlemeden bildiğini okuyarak, aslında çok da başarılı ve mutlu olacakken kendi kendini dibe çeken kişi anlamına gelir.

 ISLAK OLDUĞU HALDE GİYİNMEK

Rüyasında ıslak olduğu halde, hiç kurulanmadan giyinen kişi, Allah'ın karşısına çıkarmış olduğu bütün fırsatları değerlendiren, sakinliği ve açık görüşlülüğü ile gönülleri kazanan ve çevresinde çok sevilen kişi anlamına gelir.

Islak bir şekilde giyinmek mütevazi bir hayat sürmeye, şükretmeye ve elindeki her şeyi diğer insanlarla paylaşmaya, hazır bulunmaya işarettir.

DENİZE GİRİP ISLANMAK

Bir kişi eğer rüyasında denize giriyorsa bu kişi arzu ettiği şeylere yaklaşmış demektir. Deniz suyu ile ıslanmak ise Allah'ın sonsuz rahmetinden faydalanmaya hedeflenen amaçlara ve hayallere ulaşmaya çok az bir mesafe kaldığına işaret eder.

Rüyada ıslanmak, bazı tabircilere göre de eldeki nimetlere şükretmeye ve sabırla Allah'ın hoşgörüsünü kazanmaya işarettir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal