Rüyada Islak Saç Görmek

Saç ömür olarak tabir edilir. Saçın güzelliği, uzunluğu, kısalığı, karışık ya da derli toplu olması gibi durumları göz önüne alınarak yorumlama yapılır. Bunun yanında yine ıslak saç, hangi durumda ve nasıl görüldüyse ona karşılık yorumlanır.

03.07.2020-13:28 - (Son Güncelleme: 22.04.2021-17:59) Rüyada Islak Saç Görmek

Rüyada ıslak saç görmek, bu rüyayı gören kişi için çok hayırlıdır. Rüyada Saçlarını ıslak gören kişinin yakın zamanda güzel bir kısmete yahut da mirastan elde edeceği bir miktar mala kavuşacağına işaret eder. Su her zaman bereket anlamına geldiğinden rüyayı gören kişinin saçlarının ya da vücudunun herhangi bir yerinin su ile yıkanmış veya ıslatılmış olduğunu görmesi, onun için dünya hayatında karşısına çıkacak güzellikler ve helal kazançlar anlamına gelir.

RÜYADA SAÇLARININ YAĞMUR SUYU İLE ISLANDIĞINI GÖRMEK

Yağmur yağarken, saçları ıslanacak şekilde yağmurun altında durduğunu gören kişinin, Allah’ın rahmetine nail olacağı anlamına gelir.

Rüyada yağmurda ıslanmış saç görmek, ömrünü ibadetle geçiren bir kişinin ahiret hayatının da buna karşılık mükafatlarla dolu olacağına işaret eder.

RÜYADA ISLAK SAÇI TARAMAYA ÇALIŞMA

Rüyasında saçlarını taradığını gören bir kişi, hayatını düzene sokmaya çalışıyor demektir. Bu eylemi yaparken yani saçlarını tararken, ıslak olması ise onun bu çabasında yalnız olmayacağı ve çevresinden ona yardım edecek kişilerin çıkacağı anlamına gelir.

Rüyada ıslak saç görmek, aynı zamanda alınacak yeni kararlara, yenilenmeye, kendini huzursuz ve mutsuz eden kişilerden kurtulmaya, ruhen arınmaya tekabül eder.

RÜYADA ISLAK SAÇLARINI ÖRTMEK

Bu rüyayı gören kişinin etrafına pek güvenmediği, sırlarının bilinmesini istemediği ve çevresine karşı hep tedbir içinde olduğu düşünülmektedir.

Rüyasında ıslak saçlarını örten kişinin, hayatının her evresinde bir durumu gizleme ihtiyacı duyduğunu ama bu durumun kendisine psikolojik bir yük olduğunu göstermektedir.

RÜYADA ISLAK SAÇI KURUTMAK

Islak saçını kuruttuğunu gören rüya sahibinin, uzun zamandır sıkıntı yaşadığı konulardan uzaklaşacağına ve artık kavuşmak istediği ferah yaşantıya adım atacağına işaret eder. Saçını kuruttuktan sonra tarıyorsa, bu kişi artık eski hatalarına dönmeyecek ve kendine yepyeni bir sayfa açacak demektir. Rüyada ıslak saç görmek, zaman zaman da aynı hataların tekrarlanmasına işarettir.

RÜYADA ISLAK SAÇI KESMEK

Bu rüyayı gören kişinin, halletmeye ve üstesinden gelmeye çalıştığı işlerinde çıkacak sorunlar karşısında mücadele etmek yerine pes etmeyi seçeceği düşünülmektedir. Bazı tabircilere göre de ıslak saçın kesilmesi pişmanlık duyulacak işlerin terk edilmesi ve daha düzenli bir hayatın seçilmesi demektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal