Rüyada Islak Mendil Görmek

Rüyada ıslak mendil görmek, kişinin uzun zamandır hayalini kurduğu planladığı ve başarı elde etmek için çabaladığı ama sonuca ulaşmadan ertelediği, iş hayatında artık istikrarı sağlayacağına ve bununla beraber hak ettiği başarıya ulaşacağına işarettir.

03.07.2020-13:21 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-16:33) Rüyada Islak Mendil Görmek

Rüyada ıslak mendil gören kişinin, daha önceden defalarca atılımlarda bulunulmuş ama sonucu beklenmeden pes edilmiş işlerinin artık sonunun getirileceğine delalet eder.

Rüyada Islak Mendille Ellerini Silmek

 Bir kişi rüyada ellerini ıslak mendille siliyorsa maddi yönden güzel kazanç sağlayacak bir işe gireceğine, daha önceki başarısızlıklarını telafi edeceğine ve çok daha fazla sorumluluk alarak iş ve aile hayatında söz sahibi olacağına işarettir.

Islak mendille silmek kısa vadede de olsa kazanç sağlanacak işlere ve o işlerden elde edilecek menfaatlere işarettir. Bu menfi durumlar güzel kullanılırsa kazancın büyüyeceği ve başarı noktasında mertebe atlanacağı düşünülmektedir.

 Rüyada Islak Mendille Ayakkabılarını Silmek

Rüyasında ıslak mendille ayakkabılarını sildiğini gören bir kişi sıkıntılarından üzüntülerinden kurtulur. Sildiği ayakkabılar eğer yeni ise onu üzecek konuların peşini bırakmadan üstesinden geleceğine ve bu sıkıntıyla yüzleşerek halledeceğine daha sonra kendini rahat ve huzurlu hissedeceğine delalet eder. Eğer sildiği ayakkabı eski ise işlerinde biraz sıkıntı yaşayacağına ama sonra atlatacağına işarettir.

Rüyada ıslak mendil görmek, bazen de aile hayatını temsil eder. Uzun zamandır aile içinde yaşanılan gerginliğin, kırgınlığın ve küslüğün gündeme geleceğine, konuşarak meselenin kısa sürede olsa giderileceğine yorumlanır.

Rüyada Bir Başkasına Islak Mendil Vermek

Rüyasında elindeki ıslak mendili bir başkasına veren kişinin, mendili verdiği kişiye hayrı dokunur. Mendili alan kişi veren kişiden işlerinde kısa bir süreliğine yardım alır. Eğer verdiği ıslak mendil kurumuşsa bu kişilerin arasında sıkı bir arkadaşlık bağı oluşur. Eğer ıslak mendili karşısındaki kişiye paketi ile veriyorsa bu iki kişi arasında hayatlarını olumlu manada etkileyecek paylaşımlar gerçekleşir.

Rüyada Islak Mendille Etrafı Temizlemek 

Rüyasında evini, eşyalarını, kıyafetlerini, yerleri ıslak mendille silip temizlediğini gören bir kişi, evine helal rızık getirir. Bu rüyayı gören kişi ev geçindiriyorsa uzun zamandır istediği güzel işi bulacak ve temiz para ile ailesini geçindirmeye başlayacak demektir.

Rüyada ıslak mendil görmek, kişinin uzun zamandır görüşmediği arkadaşlarıyla karşılaşacağı anlamına da gelmektedir. Bu arkadaşlarıyla eski günleri konuşacağına ve arkadaşlık bağlarını tekrar kuvvetli hale getireceklerine işaret eder.

Rüyada Para ile Islak Mendil Almak

Bir kişi rüyasında bir yerden para verip ıslak mendil aldığını görüyorsa o kişi artık işlerini düzeltme yolunda gerekli bedelleri ödeyecek ve taşın altına elini koyacak demektir. Uzun zamandır ihmal ettiği ve görüşmeyi ertelediği eş, dost ve akrabaları ile arasındaki ilişkileri düzelteceğine ve bunun yanında ticari anlamda bozulan işlerini de tekrar yoluna koyacağına işaret eder.

Rüyada ıslak mendil görmek, kişinin psikolojik anlamda kendini bazı noktalarda sıkıntıya soktuğuna fakat bunun yanında gösterilecek çaba ile hepsinin hallolacağına işaret eder.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal