Rüyada Isırmak

Rüyada ısırmak, ısırılan kişiye güç vermek anlamına gelir. Her ne kadar ısırmak kulağa kötü geliyor olsa da aslında bazen rüyalar bizim normal hayatta tahmin etmediğimiz şekilde anlam taşıyabiliyor.

03.07.2020-13:11 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-16:33) Rüyada Isırmak

Isırmak da zorda kalan bir insana yardım etmek bir dosta yardım eli uzatmak, uzun zamandır görüşülmeyen bir arkadaşı yoklayıp hâl hatır sormak, anne babaya yardım etmek, insanlar içinde sevilen bir kişi olmak gibi anlamlar taşır. Rüyada ısırmak, diğer tabirlerde de olduğu gibi görülen rüyanın içeriğine göre değişir.

Isırmak; bilindiğinin tersi üzere, rüyada şefkat ve sevmek olarak nitelendirilir. Yine ısırmanın neye karşı, kime karşı ve nasıl yapıldığına karşı yorumları değişmektedir.

Rüyada Bir Kişiyi Isırmak

Bu rüyayı gören kişi, ısırdığı kişiye korumacı, şefkatli ve merhametli bir tavırla yaklaşır. Ama her şeyde olduğu gibi aşırılık insanı hataya sürükler. Bu sebeple eğer çok şiddetli ısırılıyorsa, gerçek hayatta o kişiye beslediğimiz duygularımızı biraz dengelemeliyiz demektir.

Bir anne bebeğini ısırıyorsa, bu bebeğine olan bağlılığını sevgisini ve şefkatini simgeler. Bir çocuk annesini ısırıyorsa, çocuğun anneye aşırı bağlı hatta bağımlı olduğu anlamına gelir. Böyle bir ilişkide de taraflar, anne evlat dahi olsa bağlarını gözden geçirmeleri gerekir.

Rüyada Parmak Isırmak

Rüyada kendi parmaklarını ısırdığını gören kimse yapmış olduğu bir şeyden pişman olur. Isırılan yerden kan çıkması o kişinin yaptığı hata yüzünden günaha girdiği anlamına gelir.

Yine bir insanın kendi kendini ısırması, kişinin öfkesini dışarıya gösteremeyip, sağlığını bozacak derecede kendini hırpalaması, ruhen kendini yorması anlamına gelir.

Rüyada Bir Hayvanı Isırmak

Rüyada kedi, köpek, kuş gibi hayvanların ısırılması; tüm canlılara duyarlı ve yardım etmeye hazır şefkatli bir kimseye işaret eder. Eğer kişi kendi evcil hayvanını ısırıyorsa, onu çok sevdiği ve ondan hiç ayrılmak istemediği anlamına gelir.

Rüyada Et Isırmak

Bir kimse rüyada çiğ et ısırıyorsa, yanında olmadığı halde başka bir arkadaşıyla bir diğer kişinin hakkında konuşuyor ve onun hakkına giriyor demektir.

Eğer ısırdığı et pişmiş ise, rüyayı gören kişinin yeni ve güzel işlere adım atacağı anlamına gelir. Rüyada ısırmak, bazı tabircilere göre de hile ve fesatlıktır. Başkasına beslenen kin ve düşmanlıktır.

Rüyada Sebze Ya Da Meyve Isırmak

Rüyada pişmemiş sebze ısırmak ama yutmadan tükürmek, zarara girilecek işin en başından fark edilip bırakılmasıdır. Pişmiş bir sebze ısırmak ise sağlık ve sıhhatle tabir edilir. Mevsiminde bulunan bir meyveyi ısırmak; örneğin eriyiği karpuzu yaz mevsiminde, portakalı ayvayı kış mevsiminde gibi, yine sağlıkla ferahlıkla tabir edilir.  Mevsiminin dışında bir meyveyi ısırmak ise yapılan hatanın fark edilmesi demektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal