Rusya’da Teftiş Müdürü Kovid-19 Toplantısında Uyudu

Rusya'nın Krasnodar şehri İdari Teftiş Müdürü Nikolay Kopiçka, pek çok Rus görevlinin de yer aldığı koronavirüs toplantısında uyuyakaldı.

31.12.2020-12:46 - (Son Güncelleme: 31.12.2020-12:45)
Rusya’nın Rostov şehrinde, kovid-19 salgınının tesirleri ve pandemi ile mücadele tedbirleri hususunda bir toplantı yaptı.

Telekonferans yoluyla düzenlenen toplantıya bölgede bulunan Sağlık Bakanlığı görevlileri, pek çok eğitimci, yerel idare temsilcileri ile bölge müfettişleri katılım sağladı.

Virüsün, bölgede bulunan öğrencilerin eğitimine tesirinin değerlendirildiği dakikalarda da tuhaf bir hadise kaydedildi.

EĞİTİMDE AKSAKLIK SORULDU

Toplantı esnasında Krasnodar şehri İdari Teftiş Müdürü Nikolay Kopiçka’ya, salgın sebebiyle eğitim ile öğretimde ne kadar aksaklık olduğu ve okullarda tatillerin uzatılıp uzatılmaması hususlarına ilişkin sorular soruldu.

YANITI HORLAYARAK VERDİ

Kopiçka’ya söz hakkı tanındığı esnada sorulara yanıt vermeyen müdürün, yalnızca horlama sesleri geldi. Öteki katılımcıların tüm bu olanları hayretle izlendiği dakikalarda, müdürün soruları yanıtlamaması akabinde sorular başka bir katılımcıya yöneltidi.

Toplantıya ilişkin görüntüler, Rusya'da en fazla konuşalan meseleler arasında yer alırken, idarecilerin ülkeyi birbirine katan pandemi ile alakalı sorumsuz bir tutum sergilediği eleştirileri de ilgi topladı.

Gündeme oturan görüntülerin akabinde Rostov Valiliği aracılığıyla yapılan açıklamada, Krasnodar şehri İdari Teftiş Müdürü Nikolay Kopiçka’nın toplantı esnasında uyumadığı ve yalnızca gözlerini dinlendirdiği belirtilirken, byöle eleştirilerin devlet kurumlarını yıpratma amaçlı eleştiriler olduğu iddia edildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal