River Plate'den Falcao ve Higuain Açıklaması

River Plate'in teknik sekreteri Enzo Francescoli, son zamanda eski takımlarına gelmeleri hakkında dedikodular yapılan Galatasaray'dan Radamel Falcao ve Juventuslu Gonzalo Higuain ile ilgili açıklamalar yaptı.

05.05.2020-16:16 - (Son Güncelleme: 05.05.2020-16:15) River Plate'den Falcao ve Higuain Açıklaması

Galatasaray’da oynayan Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao ve Juventus'un forveti Gonzalo Higuain'i mevcut durumlarda transfer etmelerinin zor olduğunu söyleyen Francescoli, "Herkes onların dönüşünü hayal etmekte serbest fakat gerçek şu ki Higuain, Falcao veya Avrupa'daki herhangi bir oyuncuyu aradaki ekonomik farkların büyümesi nedeniyle transfer etmemiz zorlaşıyor" şeklinde konuştu.

Futbolcuların elbette takıma geri dönmelerini isteyeceklerini kaydeden Arjantinli yönetici, "Her zaman geri dönmeleri bizim için çok önemli. Ama orada iyi durumdaysalar geri dönmeleri durumunda birçok şeyi bırakmak zorunda kalacaklar. Kulüp olarak mümkün olarak her şeyi yapabiliriz ama elimizde olmayan şeyler de var ve bu transferlerin büyük ölçüde oyunculara bağlı olduğunu belirtmeliyim" ifadelerini kullandı.

Falcao ve Higuain, 2005'te A takıma çıkmasıyla Higuain'in 2007'de Real Madrid'e transfer olduğu zamana dek beraber görev yapmışlardı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal