Recep Tayyip Erdoğan'a Forma Hediye Edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Gaziantep futbol kulübü başkanı Mehmet Büyükekşi’den 27 numaralı Gaziantep forması hediye edildi.

27.01.2020-14:46 - (Son Güncelleme: 27.01.2020-14:44) Recep Tayyip Erdoğan'a Forma Hediye Edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Gaziantep futbol kulübü başkanı Mehmet Büyükekşi’den 27 numaralı Gaziantep forması hediye edildi.
Forma hediyesinin ardından Gaziantep kulüp başkanı Mehmet Büyükekşi, açıklamalarda bulundu.

İşte Başkan Büyükekşi’nin o açıklamaları:

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başkan Yardımcımız Mahsum Altunkaya ile birlikte bizleri kabul ederek kulüp çalışmalarımızla ilgili bilgiler aldı.

Fas İş Konseyi Başkanı olduğum için Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan’la Fas’ta düzenlenen iş konseyi toplantısına gitmiş ve geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında düzenlenen Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına katılamamıştım.

Cumhurbaşkanımıza, kulübümüzün genel durumu ve yürüttüğümüz Gaziantep Tek Yürek Kampanyası ile ilgili bilgiler de verdik. Önümüzdeki günlerde Senegal’e gidecek olan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Gaziantep FK oyuncusu Senegalli Papy Djilobodji’nin imzaladığı 3 numaralı formayı da Senegal Cumhurbaşkanına hediye edilmek üzere verdik.

Çalışmalarımızdan dolayı bizleri kutlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, her zaman bizleri destekleyeceğini ifade etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal