Real Madrid Chelsea'den Antonio Rüdiger'i Transfer Ediyor!

Real Madrid, Chelsea'nin 28 yaşındaki Alman stoperi Antonio Rüdiger ile ciddi bir şekilde ilgileniyor.

11.11.2021-15:49 - (Son Güncelleme: 11.11.2021-15:49) Real Madrid Chelsea'den Antonio Rüdiger'i Transfer Ediyor!

İspanya LaLiga'da şampiyonluk mücadelesi veren Real Madrid, stoper bölgesine transfer yapmak için kolları sıvadı. Real Madrid'de sezon başında defans bölgesinde Varane ve Ramos takımdan ayrılmıştı. İki futbolcunun takımın başından ayrılmasının ardından o bölgede Militao, Alaba ve Nacho Fernandez kalan eflatun-beyazlı takımda, stoper takviyesi için transfer arayışına girildi. İspanyol devi Real Madrid'in hedefindeki isim ise Chelsea'nin tecrübeli stoperi Antonio Rüdiger olduğu öğrenildi.

REAL MADRİD TRANSFER İÇİN DÜĞMEYE BASTI

İspanyol devi Real Madrid, Chelsea'nin 28 yaşındaki stoperi için kolları sıvadı. Real Madrid yıldız futbolcunun mutlaka transfer edilmesini istiyor. Bu anlamda Chelsea'nin Alman yıldızı Antonio Rüdiger ve İngiliz ekibi Chelsea ile temaslara başlandı. Alman stoperin de İspanyol devine transfer olmaya sıcak baktığı aktarılıyor. Antonio Rüdiger'in, Real Madrid'e transfer olmaya oldukça sıcak baktığı belirtilirken transfer ile ilgili yakın zamanda sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

ANTONİO RÜDİGER'İN KARİYERİ

Chelsea'nin yıldız stoperi Antonio Rüdiger, futbola ilk olarak Almanya'nın Neuk takımının altyapısında başladı. Ardından Borussia Dortmund altyapısında pek çok yaş kategorisinde forma terletti. Futbolcu A seviyesinde ilk olarak Stuttgart formasını giydi. Stuttgart'daki başarılı performansı sonrası 2015 yılında Roma'ya transfer oldu. Rüdiger, 2017 yaz transfer döneminde İtalyan ekibi Roma'dan ayrılarak İngiliz ekibi Chelsea'ye imza attı.
Antonio Rüdiger'in kariyeri de başarılarla dolu. Alman futbolcu Chelsea'de kupalara doydu. Chelsea'de Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası, UEFA Süper Kupası ve İngiliz Kupası'nı kazanma mutluluğu yaşadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal