Rabia Kallı kimdir, neden öldü? Muğla’da sokak köpekleri kovaladı araba çarptı!

1 hafta önce Isparta'da sokak köpeklerinden kaçtığı sırada bir otomobilin altında kalan üniversite öğrencisi Rabia Kallı'dan acı haber geldi. Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Rabia Kallı'nın kim olduğu ise sosyal medya merak konusu oldu.

11.03.2022-23:39 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-23:40) Rabia Kallı kimdir, neden öldü? Muğla’da sokak köpekleri kovaladı araba çarptı!

Isparta'da Süleyman Demirel Üniversitesi'nin (SDÜ) psikoloji Bölümünde 1. sınıfta okuyan Rabia Kallı, 1 hafta önce kız arkadaşı Hilal Topçu ile yolda yürüdüğü sırada bir anda sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpeklerden korkan 20 yalındaki Rabia Kallı, o sırada yola fırladığının farkına varmadı ve hızla gelen bir otomobiin altında kaldı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kız, yoğun bakıma alınırken tüm Türkiye'yi yasa boğan bir haber geldi.

7 gün sonra yaşam savaşını kaybetti

"7 gün sonra yaşam savaşını kaybetti"

Üniversite 1. sınıf öğrencisi Rabia Kallı, ağır yaralı olarak kaldırıldığı SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne 7 gün yoğun bakım ünitesinde kaldıktan sonra verdiği yaşam savaşını kaybetti. Genç kızın ölüm haberini SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, sosyal medya hesabı üzerinden duyururken sokak köpekleri yüzünden hayatını kaybeden genç kızın ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal