Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Çapa Tıp Fakültesi'nde Anıldı

Coronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu görev yaptığı Çapa Tıp Fakültesi önünde 1 dakikalık saygı duruşu ile anıldı.

02.04.2020-17:16 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-17:22)

Çin'den yayılmaya başlayan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görüldü. Semptomlar beliren Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'na yapılan coronavirüs testi pozitif çıkt. Taşçıoğlu'nun tedavisine başlandı ve 18 Mart tariginde yoğun bakıma alındı. Dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden Taşçıoğlu tıp dünyasını yasa boğdu.

Hocaların hocası olarak adlandırılan profesör bugün görev yaptığı Çapa Tıp Fakültesi önünde çalışma arkadaşları tarafından 1 dakikalık saygı duruşu ile anıldı. Anma için toplanan grup sosyal mesafe kuralına dikkat ederek alanda durdu. Törene katılanlar arasında yer alan İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Tükek yaptığı açıklamada, "İç hastalıkalrını ulu çınarı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu için toplandık. Acımız gerçekten çok büyük, bizim için çok kıymetli bir insan. Yıllarca beraber çalıştığımız, üstün nitelikleri olan, kendisini tıbba adamış, eğitim kişiliği ile öne çıkmış bir kişiden bahsediyoruz. Kaybetmenin üzüntüsünü derin bir şekilde yaşıyoruz. Kendisi inşallah son kaybımız olur. Başka kayıplar yaşamamayı ümit ediyorum." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal