Premier Lig'de Maçlar Ertelendi

Dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgını sebebiyle birçok ciddi lig ve dev organizasyon ertelendi. Premier lig seyircili oynama kararı almıştı fakat Arsenal'ın teknik adamı Mikel Arteta'da coronavirüs çıkınca işler ciddiye bindi ve Premier Lig maçları ertelendi.

13.03.2020-14:20 - (Son Güncelleme: 13.03.2020-14:14) Premier Lig'de Maçlar Ertelendi
Dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgını sebebiyle birçok dev lig ve büyük organizasyon ertelendi. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi başta olmak üzere Ligue 1, La Liga, Serie A erteleme kararı verirken Bundesliga'da bugün verdiği kararla önümüzdeki haftadan sonra geçerli olacak şekilde müsabakalar askıya alındı.

Çok az sayıda lig taraftarsız oynanma kararı verirken dün gece Premier Lig karşılaşmalarını taraftarlı yapma kararını sürdürmüştü. Dün gece Arsenal teknik adamı Arteta'nın coronavirüs kaptığı ortaya çıkınca bazı takımlarda futbolcularda da virüs çıkması sonucu bugün kurul acil bir toplantı için bir araya geldi.

4 NİSAN'A KADAR ERTELENDİ

Premier Lig'de karşılaşmalar, koronavirüs gerekçesi ile 4 Nisan'a kadar durduruldu. Premier Lig haricinde İngiltere'de ayrıca bütün amatör ve profesyonel ligler erteleme kararı aldı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal