Porto, Alex Telles'ten Bonservis Kazanamayabilir!

Porto ile 1 senelik sözleşmesi kalan Alex Telles, kulübüyle yeni kontrat yapmaya yanaşmıyor. Telles'i bu yaz bonservisiyle elden çıkarmak isteyen Porto, Avrupa'nın devlerinden teklif bekliyor.

21.08.2020-12:30 - (Son Güncelleme: 21.08.2020-12:20) Porto, Alex Telles'ten Bonservis Kazanamayabilir!

Porto, sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan başarılı sol bek oyuncusu Alex Telles ile masaya oturdu. 27 yaşındaki Brezilyalı sol bek ile görüşen Porto, Telles'ten gelen yıllık 4 milyon euro net maaş talebi üzerine geri adım attı.

PANDEMİ TELLES'İN PİYASASINI DA VURDU

Porto'nun pandemi etkileri nedeniyle Telles'e 40 milyon euro vermeye yanaşan bir kulüp olmadığı için önünde iki seçenek kaldı. Porto, ya bu yaz en iyi teklifi veren kulübe Telles'i satacak ya da gelecek yaz oyuncuyu bonservis ücreti kazanmadan kaybedecek. Portekiz basınında yer alan habere göre; Alex Telles'in menajeri Pinhas Zahavi'nin bir yandan Porto ile görüştüğü, diğer yandan Manchester United ve PSG gibi kulüpler ile de temasa geçtiği bilgisi verildi.

GALATASARAY DA PAY ALACAK

Porto'nun kadrosundaki en önemli yıldızlardan biri olan Alex Telles, geçtiğimiz 5 sezonda 192 maça çıktı ve 24 gol atıp 55 asist yaptı. Alex Telles, 2016 yazında Galatasaray'dan Porto'ya 6.5 milyon euro bonservis ve satış karının yüzde 10'u karşılığı transfer olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal