Portekiz’de Galatasaray Oynadı Porto Kazandı!

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray, D Grubu 2. maçında Portekiz ekibi Porto ile deplasmanda kozlarını paylaştı.

04.10.2018-09:39 - (Son Güncelleme: 04.10.2018-09:35) Portekiz’de Galatasaray Oynadı Porto Kazandı!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2. karşılaşmasında Porto deplasmanına konuk oldu. Porto şehrindeki Dragao Stadı'nda oynanan karşılaşmadan temsilcimiz 1-0 mağlup ayrıldı.

Mücadeleye iyi hazırlanan Galatasaray, ilk yarıda Sinan Gümüş, Nagatomo ve Onyekuru ile bulduğu fırsatlardan yararlanamadı ve ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda henüz 49. dakikada Alex Telles’in kornerinde bomboş kalan Marega takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından toparlanan sarı kırmızılılar yine Rodrigues ve Sinan Gümüş’le yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Sarı kırmızılı ekip iyi mücadele ettiği ve iyi bir futbol ortaya koyduğu deplasmandan puansız ayrıldı.

Bu sonucun ardından temsilcimiz 3 puanda kalırken, Porto puanını 4’e yükseltti.

Gruptaki diğer karşılaşmada ise Schalke 04, Lokomotiv Moskova'yı deplasmanda 1-0 mağlup etti ve puanını 4 yaptı. Rus ekibi ise 2. maçından da puansız ayrıldı. puanı

Galatasaray gruptaki 3. karşılaşmasına 24 Ekim'de Schalke 04 karşısında çıkacak.

Stat: Dragao

Hakemler: Michael Oliver, Stuart Burt, Simon Bennett (İngiltere)

Porto: Casillas, Maxi Pereira, Felipe, Militao, Alex Telles, Danilo, Herrera (Dk. 89 Oliveira), Otavio (Dk. 80 Andre Pereira), Corona (Dk. 69 Torres), Marega, Brahimi

Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar Aziz, Nagatomo, Donk (Dk. 68 Selçuk İnan), Fernando (Dk. 86 Yunus Akgün), Belhanda (Dk. 74 Feghouli), Onyekuru, Rodrigues, Sinan Gümüş

Gol: Dk. 49 Marega (Porto)

Sarı kartlar: Dk. 31 Donk, Dk. 44 Serdar Aziz, Dk. 54 Linnes, Dk. 90 1 Maicon (Galatasaray), Dk. 42 Militao, Dk. 58 Otavio, Dk. 60 Danilo (Porto)

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal