Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu'dan İstifa Açıklaması!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu istifa söylentileri ile alakalı açıklama yaptı. Cocu, "İstifa edeceğim haberleri doğru değil. Ali Koç ile böyle bir konuşma yapmadık. Biz yalnızca şu an yarınki karşılaşmayı bekliyoruz" dedi.

03.10.2018-19:01 - (Son Güncelleme: 03.10.2018-18:55) Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu'dan İstifa Açıklaması!

UEFA Avrupa Ligi D Grubunda evinde Spartak Trnava'yı konuk edecek Fenerbahçe'de Teknik Direktör Phillip Cocu basın toplantısı yaptı.

Cocu, Trnava karşılaşmasının kendileri açısından çok kritik bir mücadele olacağını söyleyerek, "Bu kritik karşılaşma için görüşlerimi söylemeden önce, ligde yaptığımız son karşılaşmada sizin sorularınızı yanıtlayamadığım için üzüntülerimi bildirmek istiyorum. Çok duygusal bir zamandı benim açımdan. Fakat bugün burada sizin sorularınızı yanıtlayacağım. Zagreb'de iyi değildik. Kendi evimizde yaptığımız son lig karşılaşmasında ise iyiydik fakat skoru elde edemedik. Yarın kritik bir mücadele olacak. Çalışkan ve mücadele eden bir takımla karşılaşacağız. Kalitemizi göstermemiz gereken bir mücadele olacak" diye konuştu.

"ALİ KOÇ İLE İSTİFA KONUSU KONUŞULMADI"

Ali Koç'un istifasını istediğiyle alakalı bir soruya ise Hollandalı teknik adam, "Bu husuta söyleyeceğim bir şey yok. Çünkü doğru değil bu sözler. Ali Koç ile aramızda öyle bir konuşma olmadı. Biz bir yolculuğa çıktık. Hepimizi etkiliyor bu vaziyet. Bu durumdan çıkmak istiyoruz. Tek söyleyebileceğim bu. Biz yalnızca şu an yarınki karşılaşmayı bekliyoruz" diye konuştu.

SKRTEL MÜJDESİ

Sarı-lacivertli ekibin teknik patronu Martin Skrtel'in oynayıp oynamayacağıyla alakalı olarak, "Aramıza döndü. Antrenmanlara katıldı. Döndüğü için mutluluk yaşıyoruz." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal