Dünya Kupası Elemeleri Portekiz-Türkiye karşılaşması

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off Turu yarı finalinde A Milli Futbol Takımımız, Portekiz ile eşleşti. Portekiz-Türkiye karşılaşması hangi gün oynanacak, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

02.12.2021-17:15 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-11:31) Dünya Kupası Elemeleri Portekiz-Türkiye karşılaşması

A Milli Futbol Takımımız, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off Turu yarı finalinde zorlu bir karşılaşmaya çıkmaya hazırlanıyor. Millilerimizin Dünya Kupası macerasında zorlu rakibi ise Portekiz oldu.

Karşılaşma ne zaman ?

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off Turu yarı finalinde oynananacak Portekiz-Türkiye karşılaşması 24 Mart Perşembe günü oynanacak.

Saat kaçta oynanacak?

Portekiz-Türkiye Maçı karşılaşması 24 Mart 2022'de oynanacak.

Hangi stadyumda oynanacak?

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off Turu yarı finalinde oynanacak olan Portekiz-Türkiye karşılaşması Estedio Do Dragao'da oynanacak.

Hangi kanalda yayınlanacak?

Portekiz-Türkiye Maçı karşılaşması TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Milli Takım Portekiz

Maçın hakemi kim olacak?

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off Turu yarı finalinde oynananacak olan Portekiz-Türkiye karşılaşmasının hakemi Alman hakem Daniel Siebert olarak açıklandı.

Karşılaşmanın muhtemel ilk 11'leri

Portekiz : Rui Patricio, Joao Cancelo, Ruben Dias, Jose Fonte, Nuno Mendes, Danilo, Bruno Fernandes, William Carvalho, Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo, Joao Felix.

Türkiye : Uğurcan Çakır, Mehmet Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Rıdvan Yılmaz, Ozan Tufan, İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Burak Yılmaz, Cengiz Ünder.

Portekiz - Türkiye aralarındaki karşılaşmalar

A Milli Futbol Takımımız ile Portekiz daha önce 8 karşılaşmada karşı karşıya gelirken bu karşılaşmaların 2 sinde galip gelen taraf Türkiye olurken kalan 6 karşılaşmada ise Portekiz sahadan galip ayrılan taraf olmayı başarmıştı. Portekiz ile Türkiye son olarak 2012 yılında hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya gelmiş ve Millilerimiz sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmayı başarmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal