Playstation Plus Haziran ayında hangi oyunları ücretsiz verecek, God of War ücretsizmi olacak? İşte Playstation Plus Haziran 2022 oyunları!

PlayStation Plus Haziran 2022 ücretsiz oyunları açıklandı. Oyun severlerin aklına, 'Sony, Playstation Plus haziran ayında hangi oyunları ücretsiz verecek, God of War ücretsizmi olacak?' soruları gelmekte. Bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını sizler için derledik.

02.06.2022-11:49 - (Son Güncelleme: 02.06.2022-11:52) Playstation Plus Haziran ayında hangi oyunları ücretsiz verecek, God of War ücretsizmi olacak? İşte Playstation Plus Haziran 2022 oyunları!

PlayStation Plus her ay abonelerine ücretsiz bir şekilde oyun dağıtıyor. Haziran ayında ise abonelerine ücretsiz olarak erişebilecekleri oyunları duyurdu. Haziran ayının birçok oyun severleri için oldukça keyifli geçebileceğini söyleyebiliriz çünkü Sony, dünyanın en popüler PlayStation oyunlarından bir tanesi olan God of War'ı bu ay PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak verecek.

PlayStation Plus aboneleri, bu ay toplamda 3 oyuna ücretsiz olarak hesaplarına kaydedebilecek. Bu oyunları satın almak isterseniz; toplamda 1.567 TL ödeme yapmanız gerekiyordu. Fakat PlayStation Plus aboneleri ise bu oyunlar için ekstra ücret ödemesi yapmayacaklar. Hatırlatmakta fayda var; aylık PlayStation Plus aboneliği 40 TL. 


Son tarih 4 Temmuz 2022

PlayStation'ın resmi blog sayfasında yer alan paylaşım doğrultusunda, PlayStation Plus aboneleri, Haziran 2022 ücretsiz oyunlarına 7 Haziran itibarıyla hesaplara indirebilecekler. Oyunlar, 4 Temmuz 2022'ye kadar ücretsiz olarak indirilebilir olacak.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal