PKK'lı 8 Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

Bir yandan ölümcül ve bulaşıcı coronavirüs salgınıyla mücadele eden Türkiye, diğer yandan da terörle mücadelenin ipini sıkıca çekiyor. Bu doğrultuda Bakanlık tarafından aktarılan bir bilgilendirmeye göre, Irak'ın kuzeyinde 8 PKK'lı terörist imha edildi.

24.04.2020-10:57 - (Son Güncelleme: 24.04.2020-12:15) PKK'lı 8 Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

Bir yandan ölümcül ve bulaşıcı coronavirüs salgınıyla mücadele eden Türkiye, diğer yandan da terörle mücadelenin ipini sıkıca çekiyor. Bu doğrultuda Bakanlık tarafından aktarılan bir bilgilendirmeye göre, Irak kuzeyi Gara bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla belirlenen 8 PKK'lı terörist gerçekleşen hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

Irak'ın kuzeyi Gara bölgesine yönelik gerçekleşen hava harekatında PKK'lı olduğu tespit edilen 8 terörist imha edildi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) Twitter adresinden yansıyan son bilgiye göre, Irak'ın kuzeyi Gara bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen terör örgütü üyelerine yönelik hava harekatı yapıldı.

Söz konusu operasyonda 8 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. MSB'nin konuya yönelik açıklamasında ise, "En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek" ifadelerine yer verildi.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal