Phillip Cocu Yıldız Futbolcunun Üstünü Çizdi!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, sarı lacivertlilerin Benfica ile oynadığı ve 1-1 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi’ne veda ettiği karşılaşmanın ardından yıldız bir ismin üstünü çizdi.

16.08.2018-13:50 - (Son Güncelleme: 16.08.2018-13:47) Phillip Cocu Yıldız Futbolcunun Üstünü Çizdi!

Fenerbahçe’de yönetim, teknik direktör Cocu’nun raporu doğrultusunda geçtiğimiz sezon başında transfer edilen Brezilyalı oyuncu Giuliano’yu elden çıkarmak istiyor. Sarı lacivertli yönetim, Giuliano’nun satışıyla yeni transfere de kaynak yaratmayı hedefliyor.

UEFA Finansal Fair Play kısıtlamalarından dolayı oyuncu satmadan transfer gerçekleştiremeyen Fenerbahçe’de yönetim, Brezilyalı orta saha Giuliano Victor de Paula’yı gönderme kararı aldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3. ön eleme turunda Benfica ile oynanan 2 karşılaşmada da adeta yokları oynayan ve sarı lacivertli taraftarlardan da büyük tepki gören Giuliano’nun geçtiğimiz sezonun en iyilerinden biri olmasına karşın giydiği 10 numara formanın hakkını veremediği kanısında olan yönetim, 28 yaşındaki oyuncuya gelen teklifleri değerlendirecek.

COCU DA SATIŞA ONAY VERDİ

Phillip Cocu'nun da bu sezon üzerinde durduğu 4-3-3 sisteminde sahada hiçbir varlık gösteremeyen Brezilyalı için ‘Satılabilir’ raporu vermesinin ardından yönetim, Giuliano’nun menajerini kulübe çağırdı. Bir dönem Brezilya Milli Takımı kadrosuna da çağrılan fakat Rusya’da düzenlenen Dünya Kupası kadrosuna çağrılmayan ve morali çok bozulan Giuliano’ya ülkesinden Flamengo ve Alman ekipleri Bayern Leverkusen ve Wolfsburg talip olmuştu.

O dönemde Fenerbahçe, Zenit’ten 7 milyon euroya transfer ettiği Giuliano için daha yüksek bonservis bedeli istemiş ve bu takımların girişimleri sonuçsuz kalmıştı.

Güneş

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal