Papara dolar hesabı nedir, nasıl açılır? Papara dolar hesabı açma işlemleri

Türkiye'nin önde gelen bankalarından birisi olan Papara'da dolar hesabı açma işleminin nasıl olduğu bir çok insanın gündeminde yer alıyor. Peki papara dolar hesabı nedir, nasıl açılır? İşte papara dolar hesabı açma işlemleri...

29.03.2022-00:46 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-00:46) Papara dolar hesabı nedir, nasıl açılır? Papara dolar hesabı açma işlemleri

Türkiye'de birçok kişi döviz alım satımı yaparken papara dolar hesabı ile dijital hesap ürünü olan bu platformu kullanıyor. 

Hizmete başladığı yıldan itibaren büyümeye devam eden Papara, bütün müşterilerine herhangi bir kullanım ücreti olmadan kullanıcılarına özgürce finansal işlemler yapabilme fırsatı sunuyor. Bu dijital platformda sunmuş olduğu finansal hizmetlere'de yenilerini eklemeye devam ediyor.

Papara'nın sunmuş olduğu en yeni ürünler döviz hesabı olarak bulunan dolar hesabıda bu ürünler arasında hizmet sunacaktır.

Papara dolar hesabı nedir ?

Papara Dolar hesabı, yabancı para birimlerini kolayca alıp satışını ve transferini gerçekleştirebilmeniz için kullanılan dijital hesap türüdür. Bu döviz hesapların yanı sıra, euro ve sterlin gibi yabancı para birimi alım satımlarına'da hizmet vermektedir.

Papara Dolar hesabı, Bankalar ile Kart Merkezi. Visa, MasterCard gibi üye kuruluşu olan Papara'nın bir ürünü olarak hizmet vermektedir.

Döviz alım satım için hizmet veren Papara hesabı ile günün herhangi bir saatinde döviz alıp satmak Papara hesabı ile mümkündür. Alım satım işlemlerinde ise herhangi bir maliyet bulunmamaktadır. fakat elbette, döviz alım-satım işlemlerinde yüzde 0.2 kambiyo vergisi ödenmektedir. 

Papara dolar hesabı

Papara dolar hesabı açma işlemleri 

Papara dolar hesabı açma işlemi için öncelikle döviz hesabı açılarak yapılabilir. Zira bireysel döviz hesabı açan kullanıcılar, dolar'ın yanı sıra euro ve sterlin gibi para birimlerini'de hesaplarından alım-satım işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Papara Dijital finans hizmeti döviz hesabınız ile birlikte her hangi bir ücret ödemeden açabilirsiniz. Papara dolar hesabı açma işlemleri haberimizin alt kısmında yer almaktadır.

Papara dolar hesabı Platformunu rahatça kullanabilmek için öncelikle Papara hesabı açılmalıdır. 

Hesap açmak için başvuru formuna temel kimlik bilgileriniz gerekmektedir.

ad, soyad, e-posta, cep telefonu bilgilerinizi girdikten sonra hesabınıza güvenilir bir şekilde girip çıkabilmeniz için şifre belirlemeniz papara hesabınızın aktif hale gelmesi için yeterlidir. 

Papara hesabınıza erişim sağlayabilmek için mobil uygulama üzerinden giriş yapılabilmektedir. Google Play, Apple App store ve Huawei AppGallery üzerinden erişim sağlanabilmektedir.

Papara dolar hesabı nasıl kullanılır ?

Papara dolar hesabını kullanmak isteyen kişiler ilk olarak döviz hesabı seçimini yapmalıdır. Sonrasında ana sayfada çıkan Al-Sat butonuna tıklanır. Ardından döviz hesabı seçimi tekrardan seçilir. Son olarak Papara numarasını girmek ve işlemi onaylamak ile birlikte süreç tamamlanmaktadır. İBAN olarak para tranferi yapmak isteyen kişiler şuan için QNB, AKBANK, GARANTİBBVA ve YAPIKREDİ bankaları üzerinden para transferi işlemlerini yapabilmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal