Otobüs bilet fiyatları: Pamukkale, Kamil Koç, Metro, Efe Tur, Ulusoy, Varan şehirler arası otobüs bileti ne kadar oldu?

Kurban Bayramı yaklaşırken Bayramı memleketinde geçirmek isteyen vatandaşlar da otobüs biletleri araştırmaya başladı. Akaryakıta yapılan zamlar otobüs fiyatlarına da yansırken birçok otobüs firmasının bilet fiyatları merak ediliyor. Bütçelerine göre planlama yapmak isteyen vatandaşlar şimdiden biletlerini ayırtmak istemektedir. İşte 2022 Haziran ayı otobüs bilet fiyatları…

21.06.2022-00:50 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-00:50) Otobüs bilet fiyatları: Pamukkale, Kamil Koç, Metro, Efe Tur, Ulusoy, Varan şehirler arası otobüs bileti ne kadar oldu?

Kurban Bayramına sayılı günler kala tatil planları da yapılmaya başladı. Bayramda ailesinin yanına gitmek isteyen kişiler uygun fiyatlı otobüs bileti aramaktadır. Türkiye'de hizmet veren Pamukkale, Kamil Koç, Metro gibi otobüs firmalarının biletleri internette araştırılmaya başladı. 2022 yılında yapılan zamlar ile vatandaşların cepleri yakarken akaryakıta yapılan zamlar bütün fiyatları etkilemektedir. Bu nedenle otobüs bilet fiyatları da geçtiğimiz seneye göre ciddi bir artış yaşadı. Başka şehre gitmek isteyen kişiler şimdiden otobüs biletlerine almak için bilet fiyatlarını araştırıyor. İşte 2022 Haziran ayı otobüs bilet fiyatları…

2022 otobüs bilet fiyatları ne kadar?

Petrol fiyatlarında yaşanan artış sonrasında otobüs bilet fiyatları da yükseldi. Otobüs biletlerine son 2 ayda %65 zam yapılırken bilet fiyatlarında günlük olarak değişiklikler yapılmaktadır.

Temmuz ayına yaklaşırken Kurban Bayramına da sadece birkaç gün kaldı. Tatil planları yapan vatandaşlar şimdiden memleketlerine gitmeye başladı. Geçtiğimiz hafta okulların tatil edilmesi ile soluğu terminallerde alan kişiler bilet fiyatları karşısında çok şaşırdı. Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar otobüs biletlerinde de görülürken fiyatları doğrudan etkileyen motorinin litre fiyatı ise 30 TL'nin üzerine çıktı. Şimdilerde bilet almak isteyen kişiler fiyatları günlük olarak takip etmektedir. Yaşanan artışlar sonrasında her gün yeni bir zam gelirken bilet fiyatları da her gün değişiyor.

2022 Otobüs Bilet Fiyatları

Otobüs bilet fiyatları tavan yaptı

Pek çok otobüs firması yer alırken artık firmalar bilet ayırtma yöntemi ile değil de günlük olarak satış yapmaya başladı. Yaşanan fiyat artışları sonrasında bilet fiyatları vatandaşları üzerken fiyatlardaki değişikliklerde her gün biletlere yansıyor. Otobüs bilet fiyatlarına İstanbul üzerinden baktığımızda fiyatlar Ortalama olarak şu şekildedir:

İstanbul - Trabzon 620₺

İstanbul - Diyarbakır 600₺

İstanbul - Sivas 550₺

İstanbul - İzmir 500₺

İstanbul - Antalya 490₺

İstanbul - Ankara 350₺

Yukarıda gördüğünüz fiyatlar günlük olarak değişebilmektedir. Bu nedenle bilet almak isteyen kişiler bilet almak istedikleri firmanın siteleri üzerinden bilgi alabilirler.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal