Ortak Canlı Yayın Öncesi Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım Arasında Gerginlik Çıkmış

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım ile CHP'li rakibi Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı ortak canlı yayından önce gerginlik yaşandığı ortaya çıktı.

18.06.2019-09:04 - (Son Güncelleme: 18.06.2019-08:57)

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'nun gerçekleştirdiği ortak yayın öncesi salonda gerginlik çıktığı ortaya çıktı. Moderatör İsmail Küçükkaya, Yıldırım ve ekibinin, İmamoğlu'nun video izleteceğini iddiasını söylediği bunun da kriz yarattığını ifade edildi.

Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu, 17 sene sonra bir ilke imza atarak ortak canlı yayına çıktı. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılan tartışmayı, bütün Türkiye seyretti. Programın moderatörlüğünü gazeteci İsmail Küçükkaya yaptı. Küçükkaya, adaylara aynı soruları sordu ve yanıt için 3 dakika verdi.

YILDIRIM VE EKİBİNİN İDDİASI

23 Haziran İstanbul seçiminin kaderini belirleyecek yayın sona ermiş olsa da yankıları sürüyor. Küçükkaya, yayın öncesi taraflar arasında küçük çaplı bir tartışmanın olduğunu söyledi. Küçükkaya'nın söylediğine göre yayının başlaması az bir zaman kala salona gelen Yıldırım ve ekibi, Ekrem İmamoğlu'nun tabletinden video seyrettireceğini öne sürdü. Küçükkaya, gerginlik ile alakalı şunları söyledi:

"Esasen küçük çaplı bir kriz oldu. En son Binali Yıldırım tarafı dedi ki 'Ekranda Ekrem İmamoğlu'nun bazı videoları seyrettireceği bilgisi geldi. İmamoğlu'nun bilgisayar ve internet kullanacağı vs. doğrultusunda bilgiler de geldi'. Ben dedim ki böyle bir şey yapamaz. Çünkü süresi kısıtlı ve konsantrasyonu da bozulur."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal