Ofiste Nasıl Şık Olunur?

Şık görünmeyi ilke edinen kadınlar elbette iş yerinde de şık görüneceği seçimler yapıyor. Ancak ofiste seçtiğiniz parçalarla abartılı görünebilirsiniz ve çalışma saatleri içinde performansınız düşebilir. Peki, ofiste nasıl şık olunur? İşte yanıtı...

14.07.2020-08:37 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-08:34) Ofiste Nasıl Şık Olunur?

Seçtiğiniz kıyafetlerin rahat olması gerekirken abartılı ve fazla gösterişli olmaması gerekiyor. Bir de zarif ve şık görünmek istiyorsunuz. Bu kadar detay gerekirken ofiste nasıl şık olunur? İşte öğrenmek isteyeceğiniz tüm bilgiler…

Ofiste Hangi Pantolonlar Tercih Edilmeli?

Günlük hayatta şık görüneceğiniz birçok kombini yapabilirken ofiste neler kullanacağınıza daha çok dikkat etmeniz gerekiyor. Pantolon seçiminiz bacakları tam saran modeller olduğunda hareket etmek oldukça zorlaşıyor. Bir de belinize tam oturuyorsa gününüz hiç de iyi geçmeyecek. Ofiste şık olmanın yollarını öğrenirken öncelikle doğru pantolon seçimi yapmalısınız.

Ofis şıklığı denilince akla ilk gelen modeller elbette cigarette pantolon modelleri. Marliyn Monreo ile hayatımıza giren bu pantolonlar her kadını çok zarif gösteriyor. İnce kumaş kullanılan bu pantolonlar bilekte bitiyor. Hem bacaklarınızı daha uzun gösteriyor hem de daha ince görünmenizi sağlıyor. Rahat olan bu pantolonları ofiste tercih edebilir ve oldukça şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

İş Yerinde Hangi Topuklu Ayakkabılar Kullanılabilir?

Pantolon ya da etek kullanarak oldukça şık olabilirsiniz. Ancak bu modeller tek başına yeterli olmayacağı için ayakkabı seçiminizi doğru yapmalısınız. Eğer kumaş pantolon tercih ediyorsanız ayakkabılarınızı topuklu seçmeyin. Bu yıl klasik kesimlerin altında şık ayakkabılar tercih edilmiyor. Bu seçimle abartılı görüneceğiniz için şık bir pantolon seçtiyseniz ayakkabınız sade olmalıdır. Ofiste nasıl şık olunur; ofis şıklığı yakalamak için kullandığınız tek bir parçanın gösterişli olması, kalan seçimlerinizin sade olması gerekiyor.

Günlük kullanım için uygun olan dökümlü etekler tercih ediyorsanız kalın topuklu ve tek bantlı ayakkabıları kullanabilirsiniz. Kalem etek ve mini etek kullanıyorsanız seçiminiz kesinlikte ince topuklardan yana olmamalı. Son olarak rahatınıza düşkün olduğunuz için mom jeans kullanarak ayakkabı seçiminizle oldukça şık görünüm elde edebilirsiniz. Bu modellerle beyaz topuklu ayakkabı kullanmanız yeterli. Hatta istediğiniz tüm topuklu ayakkabıları seçebilir ve şık görünebilirsiniz.

Abartmadan Şık Görünmenin Yollarını Biliyor Musunuz?

Ofiste şık görünmek istiyorsanız kullanacağınız ayakkabı yeterli olacaktır. Yeni sezonun bağcıklı ve topuklu ayakkabılarını kot pantolonlarla kullanabilir ve istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Üst parçalarda ise büstiyer, crop top gibi zarif modeller seçmelisiniz. Vücudu tam saran üst giyim parçaları bu kombini tamamlayacaktır. Seçtiğiniz parçalarda dantel, tül, fırfır gibi detaylar olmamasına dikkat edin.

Dikkatleri Üzerinizde Toplayacağınız Püf Noktalar Neler?

Şık görünmenin yeri ve zamanı yoktur. Girdiğimiz her ortamda şık ve zarif bir görünümle dikkatleri üzerimizde toplayabiliriz. Peki ofiste nasıl şık olunur? Ofiste şık olmak için elbise veya etek kullanmayın. Dikkatleri üzerinizde toplamak için trend ve farklı parçaları birleştirmelisiniz. Klasik parçaları bütünleştirmek yerine jeans altında topuklu ayakkabı kullanmalı, üst giyimde kısa üstler seçmelisiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal