O Devlet Lideri 15 Temmuz'da Reis'i Görünce: Heh İşte Şimdi...

15 Temmuz gecesi CNN TÜrk yayınına canlı bağlantı yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Etiyopya lideri de izlemiş.

08.02.2017-14:29 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) O Devlet Lideri 15 Temmuz'da Reis'i Görünce: Heh İşte Şimdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, 36. Muhtarlar Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün ağırladığı Etiyopya Cumhurbaşkanı Mulatu Teshome Wirtu ile arasında geçen diyaloğu da paylaştı.

Etiyopya'dan gelen telefonda geçen 15 Temmuz anekdotunu anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Facetime ile yayına bağlandığımda Etiyopya lideri sevinmiş. 'Siz İstanbul'a geleceğinizi söylediğinizde ben rahatladım' dedi. Ankara'da büyükelçi yaptığı dönemde çalıştığımız kişi Etiyopya'dan burayı takip ediyor" dedi.

"Bu İş Şimdi Halloldu" Diyor

"Milletimiz o meşum gece demokrasisine, istiklaline sahip çıkacağını göstermiştir. Etiyopya Devlet Başkanı dedi ki “Siz ekranda görünüp de FaceTime'dan, İstanbul'a geleceğinizi açıkladığınız anda ben rahatladım” dedi. Büyükelçiliğinden tanıdığımız bu arkadaşımız oradan takip ederek “Bu iş şimdi halloldu” diyor. Çünkü demokrasi mücadelesi öyle lafla olmaz. Millet, şairin dediği gibi “Eğer sen yürürsen millet arkandan yürür.” Eğer lider taşın arkasına saklanırsa millet dağın arkasına saklanır."

Kaynak: Yeni Şafak

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal