Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında? Nursel Ergin hayatı hakkında bilgiler

Gelinim Mutfakta isimli yarışma programının sunucusu Nursel Ergin'in kim olduğu, özelikle yarışmanın izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Yoğun ilgi gören yarışmanın sempatik sunucusu seyirciler tarafından araştırılıyor. Peki, Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında? İşte Nursel Ergin hayatı hakkında bilgiler..

11.05.2022-15:32 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-15:32) Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında? Nursel Ergin hayatı hakkında bilgiler

Nursel Ergin kimdirKanal D ekranlarında hafta içi hergün ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışmasının sempatik sunucusu Nursel Ergin, özel hayatı ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Daha önceleri bir programın sunuculuğunu da üstelenen Nursel Ergin'i ilk olarak ‘Var Mısın Yok Musun?’ isimli yarışmada tanıyan izleyiciler Gelinim Mutfakta'yı başarıyla ekranlara taşıyan Ergin'in kim olduğunu merak ediyor.

Nursel Ergin kimdir

Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında?

30 Temmuz 1980 yılında İstanbul'da doğan Nursel Ergin, yetiştirme yurdunda büyümüştür. 18 yaşında yaptığı evliliğinden bir kız olan Ergin, ilk olarak ekranlarda yayınlanan ‘Var Mısın Yok Musun?’ isimli yarışma programıyla tanınmıştır.

Yarışmadan sonra TRT 1'de yayınlanan 'Cam Kırıkları' isimli dizinin kadrosuna dahil olan Nursel Ergin, dizide "Suna" karakterine hayat vermiştir. Daha sonraları yine Kanal D'nin en sevilen yemek programlarından 'Mutfağım'ın sunuculuğunu yapan Ergin, bu programla farklı kültürlerin yemeklerini izleyicilerle buluşturmuştur.

Nursel Ergin kimdir

42 yaşında olan ve bu güne kadar çok başarılı işler çıkaran Nursel Ergin, 2015'te Show TV'ye transfer olmuş ve orada kendi adını taşıyan 'Nursel'in Mutfağı'adlı yemek programını ekranlara yansıtmıştır. 18 yaşında gerçekleştirdği evliliğinin yıllar önce bitiren Nursel Ergin, 2017 yılında medya sektörünün tanınan isimlerinden Murat Akyer ile hayatını birleştirmiştir.

Nursel Ergin kimdir

Nursel Ergin kimdir

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal