Norveçli Muhammed Elyounoussi, A Milli Takım İle Yapacakları Maç Öncesi Açıklamalar Yaptı

Norveç Milli Takımı'nın futbolcusu Muhammed Elyounoussi, Türkiye maçı öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

07.10.2021-17:23 - (Son Güncelleme: 07.10.2021-17:23) Norveçli Muhammed Elyounoussi, A Milli Takım İle Yapacakları Maç Öncesi Açıklamalar Yaptı

Norveç Milli Takımı'nın Southampton takımında forma giyen yıldız futbolcu Muhammed Elyounoussi dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sol kanat pozisyonunda görev alan futbolcu, milli maç öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Futbolcunun yaptığı açıklamalar milli karşılaşmadan önce dikkat çekiyor.

MUHAMMED ELYOUNOUSSİ'NİN YAPTIĞI AÇIKLAMALAR DİKKAT ÇEKTİ

Galatasaray'da talihsiz bir kaza geçiren ve henüz sahalara dönemeyen Elabdellaoui ile görüşeceğini belirten futbolcu, ''Elabdellaoui ile görüşmeyi düşünüyorum. Benim çok yakın bir dostum, bir süredir görüşmüyoruz. Onunla buluşmak güzel olacak.'' ifadelerini kullandı.

Yıldız futbolcularının eksikliklerine takılmadıklarını belirten Elyaonoussi, ''Türkiye maçını kazanmak için çıkacağız. Burada olmayan futbolcularla ilgili konuşarak vakit harcamayacağız. Ne yapabileceğimizi biliyoruz. Birçok şans bulup, gol atacağımızdan eminim.'' ifadelerine yer verdi.

Şu anda hedeflerinin Türkiye maçından üç puan kazanmak olduğunu aktaran futbolcu, ''Gruptan çıkma şansımızı şu anda düşünmüyorum. Bu karşılaşmaya normal bir maç olarak bakmalıyız. Beraberlik için sahaya çıkmayacağız, bu savaşı kazanmalıyız.'' ifadelerine yer verdi.

A Milli Takım, Dünya Kupası elemelerinde 8 Ekim 21.45'te Norveç'i konuk edecek. A Milli Takımı'nın oynayacağı maçı futbolseverler büyük bir merakla beklemeye başladılar. A Milli Takımı'mız zorlu maça takımın teknik direktörü Alman teknik adam Stefan Kuntz ile ilk sınavına hazırlanıyor. Alman teknik adamın zorlu maç öncesi öğrencilerine son taktikleri verdiği belirtiliyor. Stefan Kuntz'un zorlu maçı kazanarak milli takıma prestijli bir adım atmak istediği belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal