Niloya ne zaman, hangi kanalda başlıyor? TRT Çocuk'tan sevindiren haber!

Çocukların severek takip ettiği çizgi filmlerden olan Niloya’dan sevindiren haber geldi. Niloya’nın yeni bölümleriyle ekranlara döneceği haberi gündeme yerleşti. Hem çocukları hem de aileleri sevindiren haber sonrası, Niloya ne zaman başlıyor? Niloya hangi kanalda yayınlanacak? Gibi sorular araştırılmaya başlandı.

18.04.2022-15:27 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-15:27) Niloya ne zaman, hangi kanalda başlıyor? TRT Çocuk'tan sevindiren haber!

Çocukların severek izlediği çizgi film Niloya yeni bölümleriyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Eğitici ve eğlendirici içerikleriyle hem çocukların hem de ailelerin ilgisini çeken Niloya cephesinden sevindiren haber geldi. Yeni bölümlerinin yayınlanacağının açıklanmasının ardından, Niloya ne zaman başlayacak sorusu akıllara geldi.

Çocukların severek izlediği çizgi film karakteri Niloya ve arkadaşları, yepyeni maceralarıyla ekranlara dönüyor. Niloya’nın yeni bölümleri 23 Nisan tarihinde yayınlanmaya başlayacak. Her gün yeni bölümleriyle çocukların karşısına çıkacak olan Nİloya, TRT Çocuk ekranlarında yayınlanacak.

Niloya

Yeni bölümleriyle çocuklara eğlenceli ve eğitici içerikler sunmaya devam edecek olan çizgi film, Türkiye’nin sevilen çizgi filmleri arasında yer alıyor. Çocuklara küçük yaştan itibaren doğa ve hayvan sevgisini aşılayan içerikler sunan çizgi film, çocukların kişisel gelişimlerine ve çevre koruma bilincine de katkı sağlıyor. Niloya, 23 Nisan’dan itibaren her gün TRT Çocuk kanalında ve Youtube sayfasında aynı anda yayınlanacak.

Çocukların ve ailelerin tercihi olan Niloya’nın senaryosu psikologlar ve pedagoglarla eşliğinde hazırlanıyor. Çocukların psikolojik gelişimine katkı sağlayan ve hayal dünyasını geliştiren içerikler sunan Niloya, ailelerin de beğenisini aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal