Nil Şenver kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Adem Kılıçcı'nın nişanlısı hakkında bilinmeyenler

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor'da dün akşam birleşme partisi yapıldı. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarını bir adada birleştiren geceye ise Adem Kılıçcı'nın nişanlısı damga vurdu. Survivor takipçileri bunun ardından hemen Adem Kılıçcı'nın nişanlısı hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, Adem Kılıçcı'nın nişanlısı Nil Şenver kimdir? Nil Şenver kaç yaşında ve nereli? Survivor Adem Kılıçcı'nın nişanlısı hakkında merak edilenler haberimizde.

29.03.2022-19:30 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-20:02) Nil Şenver kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Adem Kılıçcı'nın nişanlısı hakkında bilinmeyenler

Survivor'da dün gece itibariyle her iki takımında birleşmesi adına yapılan partiye Adem Kılıçcı'nın nişanlısı damga vurdu. Dünyanın en zor yarışmalarından biri olan Survivor'da dün gerçekleşen birleşme partisinde sergilenen performanslardan sonra merak edilen isimlerden biride Adem Kılıçcı oldu. Sergilediği performans kadar özel hayatı da  merak edilen ismin nişanlı olduğu öğrenilince nişanlısının kim olduğuna dair araştırmalar yapılmaya başlandı. Bunun üzerine internette 'Adem Kılıçcı nişanlısı kimdir, Nil Şenver kimdir, kaç yaşındadır' gibi araştılmaya başlandı.

Adem Kılıçcı ve Nil Şenver

Survivor Adem Kılıçcı'nın nişanlısı kimdir?

Survivor AllStar 2022'de dün gece yapılan birleşme partisinde Adem Kılıçcı'nın nişanlı olduğunun öğrenilmesinin ardından nişanlısının kim olduğu merak edilmeye başlandı. Adem Kılıçcı'nın Nil Şenver ile nişanlı olduğu öğrenildi.

Adem Kılıçcı ve Nil Şenver

Nil Şenver kimdir?

Dün gece TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star birleşme partisinde Adem Kılıçcı'nın nişanlısı olduğu öğrenilen Nil Şenver hakkında araştırma yapılmaya başlandı. İstanbul'da ikamet eden Nil Şenver'in 'Bal Kaymak' adında bir atı olduğu biliniyor.

Adem Kılıçcı'ın nişanlısı Nil Şenver'in Instagram hesabı ise @nilsenver'dir.

Nil Şenver

2022 Survivor All Star birleşme partisinde sergilenen performanslar arasında Adem Kılıçcı'nın gerçekleştirdiği performans ise duygusal bir performans sergiledi. Bunun ardından yaptığı konuşmada ise "Hayırlı bir yola girdik. Boynumda ateş taşıyorum. Nişanlandım. Onu çok seviyorum, çok özledim." ifadelerine yer verdi. 

Adem Kılıçcı

Adem Kılıçcı kimdir?

1986 yılında Ağrı'da doğan Adem Kılıçcı'nın Türkiye'ye Kafkasya'dan göç etmiş olan Karapapak Türkleri'nden olduğu bilinmektedir. İstanbul bulunan Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesi olan Adem Kılıççı, 2004 yılında Antalya'da düzenlenen Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanmıştır.

2007 yılında Şikago'da düzenlenen Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya almıştır. 2008 yılında ise gerçekleştirilen Yaz Olimpiyatları'na katılarak 69 kiloda mücadele ettiği İngiliz rakibi Billy Joe Sanders’e 14-3 skorla yenilerek Yaz Olimpiyatları'na veda etmiştir.

Survivor Adem

Daha sonra 2009 yılında İtalya’nın Pascara kentinde, düzenlenmiş olan Akdeniz Oyunları’na da katılmıştır. Yarışmalarda gösterdiği üstün performansından dolayı Akdeniz Oyunları’ndan gümüş madalya kazanmıştır. 2011'de Ankara’da düzenlenen Büyükler Avrupa Şampiyonası’nda da  yer alan başarılı boksör buradan da gümüş madalya alarak ayrılmıştır.

2014-2015 döneminde Dünya Boks Federasyonu tarafından düzenlenen APB Profesyonel Boks Ligi'nde dünya şampiyonu olmuştur. Rio’da gerçekleştirilecek olimpiyatlara da katılma hakkı elde etmiş, kanında yasaklı madde tespit edildiğinden Rio’da gerçekleştirilecek olan yarışmalara katılamamıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal