Neymar: 'Ekip Arkadaşlarımı Özledim'

Paris Saint-Germain'in Brezilyalı oyuncusu Neymar, takımın resmi web sitesine açıklamalarda bulundu. 11 Mart'ta yapılan Borussia Dortmund karşılaşmasından bu zamana kadar top koşturmayan yıldız, arkadaşlarımı özledim dedi.

24.04.2020-14:14 - (Son Güncelleme: 24.04.2020-14:06) Neymar: 'Ekip Arkadaşlarımı Özledim'
Paris Saint-Germain'in süperstarı Neymar, takımın resmi web sitesine açıklamalar yaptı.

11 Mart'tan bu zamana kadar kendisini izole ederek yaşamını sürdüren Neymar, ekip arkadaşlarını özlediğini söyledi. Futbol oynamak için sabırsızlıkla beklediğini belirten Sambacı, "Ne zaman geri döneceğini bilmemek beni endişelendiriyor. Oynamak istiyorum ve takım arkadaşlarımı özlüyorum. Futbolu çok özlüyorum! Eminim taraftarlar da sahada mümkün olan en kısa sürede herkesi görmek istiyor. Umarım yakında karar verilecektir" ifadelerini kullandı.

Evinde geniş bir bisiklet yeri, futbol sahası, spor salonu ve aletler olan Neymar, formunu korumak için özel idmanlar yapıyor. Kahvaltının sonrasında ilk idmanını yapıp dinlenmeye geçen Brezilyalı futbolcu, sonrasında bütün gün enerjisini yüksekte tutacak aktiviteler gerçekleştiriyor. 28 yaşındaki futbolcu, bazı günlerde çift idman gerçekleştirerek formunu kaybetmiyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal