Nenad Bjelica'dan Fenerbahçe Yanıtı!

Ersun Yanal’ın gidişi sonrası hoca arayışlarına devam eden Fenerbahçe ile alakalı Nenad Bjelica önemli açıklamalar yaptı.

21.04.2020-09:51 - (Son Güncelleme: 21.04.2020-09:48) Nenad Bjelica'dan Fenerbahçe Yanıtı!

Dinamo Zagreb ile anlaşmayı sonlandıran Nenad Bjelica, Hırvat medyasına açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam Fenerbahçe’yle alakalı flaş açıklamalar yaptı.

Ücret kesintisini reddettiği için kulüpten giden ve Avrupa'da görev yapmak istediğini belirten Bjelica, " Suudi Arabistan, BAE, Katar, Çin veya ABD'de çalışmak istemiyorum. Amacım Avrupa'da iyi bir kulüpte çalışmak. Futboldan zevk almak istiyorum." şeklinde konuştu.

Hırvat medyasına yaptığı röportajda, "Türkiye'de Fenerbahçe'de göreve başlayacağınız yönündeki iddialar hakkında ne söylersiniz?” sorusuna cevap veren Bjelica, "Türk gazeteciler bana Fenerbahçe taraftarlarının takımın başına geçmemi istediğini söylüyorlar. Ancak kulüpten kimseyle temas etmedim şimdiye kadar. Fenerbahçe'ye gidip gitmeyeceğim haliyle varsayım üzerine bir soru. Suudi Arabistan, BAE, Katar, Çin veya ABD'de çalışmak istemiyorum. Amacım Avrupa'da iyi bir kulüpte çalışmak. Futboldan zevk almak istiyorum. Önceliğim para değil. Duygu istiyorum. Arap ülkelerinde bu yok. O yüzden geleceğimle ilgili acele karar vermeyeceğim. Zaten şu anda futbol ortamı yok. 1 Ağustos'a kadar bir takımla anlaşacağıma inanıyorum." ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal