Necip Hablemitoğlu Cinayetinin Katil Zanlısı Bir Kişi Yakalandı

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastının 17'nci yıl dönümünde, katil zanlılarından olduğu tahmin edilen kilit şüpheli N.G.B. Ukrayna'da gözaltına alındı.

16.12.2019-12:13 - (Son Güncelleme: 16.12.2019-13:14)

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ve Alman Vakıfları davalarının raporlarını planlayan Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastının 17'nci yıl dönümünde, katil zanlılarından olduğu tahmin edilen kilit şüpheli N.G.B. Ukrayna'da gözaltına alındı.

Hablemitoğlu suikastının şüphelisi N.G.B, Ukrayna’nın başkenti Kiev’in merkezinde bir Türk restoranına Ukrayna güvenlik güçleri tarafından yapılan özel operasyonda gözaltına alındı.

N.G.B., Ukrayna’da çıkarıldığı ilk mahkemede uluslararası adli yardım ve ev hapsi istedi. Bununla birlikte söz konusu talepleri  N.G.B.’nin avukatları karara itiraz ederek, temyiz başvurusunda bulundu. Kiev Temyiz Mahkemesi’nde 31 Temmuz’da görülen ilk duruşma N.G.B.’nin avukatları ve tercüman, 8 Ağustos’taki ikinci duruşma da ise savcı gelmediği için askıya alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal