Nagihan Karadere ve Sema Aydemir Sosyal Medyada Kavga Etti

Survivor Panorama programında yorumculuk yapan Survivor 2018 All Star yarışmacıları Nagihan Karadere ve Sema Aydemir, yarışmada yaşadıkları konular açılınca sosyal medyadan sert paylaşımlarda bulundu.

10.04.2019-17:37 - (Son Güncelleme: 10.04.2019-17:29) Nagihan Karadere ve Sema Aydemir Sosyal Medyada Kavga Etti

Survivor Panorama programında olan Nagihan Karadere ve Sema Aydemir arasındaki eski defterler yeniden açıldı. Survivor'ın en güçlü iki kadını Nagihan Karadere ve Sema Aydemir, sosyal medya üzerinden kavga etti.

Nagihan Karadere ve Sema Aydemir arasında yarışmadan sonrada tartışmalar büyümeye devam etti. Survivor All Star'ın iki güçlü isminin sosyal medya paylaşımları gündem oldu.

'SENİ NASIL GÖNDÜĞÜMÜ ANLAT'

Nagihan, Sema'ya paylaşımında hakaretler savurarak 'Kuyruk acısı bu kadar kolay geçmez. Seni nasıl gömdüğümü, nasıl hastanelik olduğunu ve çaresizliğini anlat! İyi ki erken postaladım seni yoksa şimdi tımarhanede yatıyordun, boş konuşma işine bak hadi naş!' Ardından paylaşımlarına devam eden Nagihan, Sema'nın kendisine kanlı bir sopa yolladığını iddia ederek, 'Sopa, adam dövmek ya da tehdit etmek içindir, sopaya gerek yok, ben performansımla döver istatistiğimle gömerim. Lütfen o yolladığın kanlı sopayı al ve evinin başköşesine koy. Benden sana hatıra olarak bakar bakar geçmişi yad edersin' yazdı.

NAGİHAN KARADERE PAYLAŞIMLARINA DEVAM ETTİ

Nagihan Karadere, Sema'ya yönelik hakaret dolu paylaşımlarına devam etti. Karadere, paylaşımında 'Sopa adam dövmek ya da tehdit etmek içindir; sopaya gerek yok, ben performansımla döver, istatistiğimle gömerim. Lütfen o yolladığın kanlı sopayı al ve evinin başköşesine koy. Benden sana hatıra olarak bakar bakar geçmişi yad edersin' diyerek büyük kavganın fitilini ateşledi.

SEMA AYDEMİR'DEN CEVAP GECİKMEDİ

Üslubunu bozmayan Sema Aydemir'den cevap gecikmedi. Sema, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Senin karşında yenildiğinde elini kalbine koyup selam veren, performansına saygı duyan bir yarışmacı var unutma. Benim karşımda ise varlığımda hiç bir zaman adının geçmediği, en iyilere çıkamadığı için karşı takıma kaçan bir yarışmacı var. Ben kaybettiğimde saygılı ve asil olabilirim ama sen kazandığında da bir halt olamazsın.' ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal