Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Muharrem İnce'nin Afişleri Ortaya Çıktı

CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kullanacağı afiş ve slogan belli oldu

03.05.2018-17:23 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-17:18) Muharrem İnce'nin Afişleri Ortaya Çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yarın açıklayacağını duyurduğu cumhurbaşkanı adayıyla ilgili bugün sıcak gelişme daha yaşandı. İlhan Kesici'nin "Dün akşam itibariyle Muharrem İnce adı öne çıktı" açıklamasından sonra Muharrem İnce'nin adının yarın büyük ihtimalle açıklanacağı kulislerde konuşulmaya başlanmıştıı. Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Yalova milletvekili Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığının açıklanması beklenen salona asılacak afişlerinin de matbaada hazırlandığı ortaya bu fotoğraflarla çıktı. Afişlerde İnce’nin fotoğrafının üzerinde “Türkiye’ye güvence Muharrem İnce” sloganının yazdığı görüldüğü ifade edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili İlhan Kesici'nin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayının Muharrem İnce olacağı yönünde sözlerinin hatırlatılması üzerine Muharrem İnce, "Yarın saat 10.00'da genel başkanımız açıklama yapacak, bekleyin, acele etmeyin. Benden bir şey beklemeyin. Sloganımız şu; zamanı gelince her şey güzel olacak." açıklamasını yapmıştı

Yüz bin imza ile cumhurbaşkanı adayı olacaklara Cumhuriyet Halk Partililerin yardımcı olmasını isteyen Muharrem İnce, "Yardımcı olsunlar ki bu diktatöre göstersinler. İmza konusunda arkadaşlarımıza örgütümüzün yardımcı olacağına inanıyorum. Cumhuriyet Halk Partililerin ittifak içerisinde aday olmak isteyen cumhurbaşkanı adaylarına imza vererek yardımcı olmasını istiyorum." şeklinde konuştu.

Ana muhalafet partisi yarın önce Meclis grubunu toplayacak. O toplantıda cumhurbaşkanı adayı için grup kararı alınacak. Ardından da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı kamuoyu ile paylaşılacağı bilgisi verildiği. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;