Mücadele Ediyoruz Savaşıyoruz Ama Gol Atmak Zorundayız

Fenerbahçe'nin iki tecrübeli futbolcusu Deniz Türüç ve Simon Falette Sivasspor yenilgisinin ardından açıklamalarda bulundular.

12.07.2020-23:25 - (Son Güncelleme: 12.07.2020-23:21) Mücadele Ediyoruz Savaşıyoruz Ama Gol Atmak Zorundayız

Fenerbahçeli Deniz Türüç, Sivasspor mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

TARAFTARLARIMIZI ÇOK ÜZDÜK

Mağlubiyetle ilgili konuşan Deniz Türüç "Çok üzgünüz, taraftarımızı ne kadar üzdüğümüzü biliyorum. Sürekli kazanmak istiyoruz ama olmuyor. Bazı maçlarda olmuyor, gol atmak zorundayız! Mücadele ediyoruz, savaşıyoruz ve bu duruma alışık değiliz. Gol attım ama benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Taraftarımızından özür dilemekten başka bir şey yapamayız, her birinden tek tek özür diliyorum" dedi.

FALETTE: OZAN ELİNDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYOR

Sivasspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ifade eden Falette, "Sivasspor karşısında hatalar yaptık, puan kaybettik; Fenerbahçe için iyi bir durum değil ama kafamızı kaldırıp mücadeleye devam etmek zorundayız" dedi.

Ozan Tufan'ın stoperde oynaması hakkında da konuşan Falette, "Ozan'ın pozisyonu değil ama elinden geleni yapmaya çalışıyor. Birisi size farklı bir pozisyonda oynamanızı söylerse sahaya çıkar ve elinizden gelenin en iyisini yaparsınız, Ozan da bunu yapıyor" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal